BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,29
HABER /  GÜNCEL

Semih Öztürk skandalı bu fotoğraf ve mesaj nasıl geldi?

Semih Öztürk Survivor Kıbrıs finali SMS oylamasına çıkan isimlerden. Semih Öztürk parmağının kırılmasıyla yaşadığı durumu ihlal etti. İletişim kuralını ihlal edip Instagramdan mesajla oy istemeye başladı.

Abone ol

Survivor 2016 adasında Kıbrıs yarı finali için bu akşam SMS oylaması yapılıyor. Survivor Kıbrıs çeyrek finalinde elenen Semih Öztürk, Nagihan ve Damla ile SMS oylamasına çıkmıştı. Oylamadan önce  Semih Öztürk iletişim kuralı ihlal edip sosyal medyadan mesaj yayınladı. 

Semih Öztürk parmağı kırılınca Survivor final oylamasına doğrudan giden isim olmuştu. Sakatlığında da dört ayak üzerine düşen Semih Öztürk, adadaki oyunları oynamamıştı.

SEMİH BU FOTOĞRAFI PAYLAŞIP INSTAGRAMDAN OY İSTEDİ

Survivor adasında yarışmacıların bilindiği gibi dışarıyla iletişimi yasak. Ancak Semih Öztürk bu yasağı ihlal etmiş görünüyor. Instagram hesabı ondan gelen mesajlarla dolu.

survivor yari finali sms oylaması sıralaması sonuclari

Sosyal medyadaki hesabından Semih Öztürk Survivor'dan bu kareyi paylaşıp takipçilerinden oy istedi. Semih Öztürk'ün hem fotoğraf hem de mesajla takipçilerine ulaşması diğer yarışmacılara haksızlık oldu. Survivor finali öncesinde Semih'in sakatlığının getirdiği avantajları kullandığı sanılıyor. Bu fotoğrafın altına da şunları yazmış;

-"Akşam ilk poto bu potodan sağ salim çıkmalıyız ki final koltuğuna oturalım nede olsa geçer die bişey yok herkes oy kullansın lütfen!"

FİNALİ GÖREMEYİZ

Semih Öztürk bu kareden önce bir mesaj daha atmış ve şunları yazmış;

-Semih Öztürk un gücünü görmeye son 3 gün ilk iki sms çok önemli pazartesi ve salıyı geçersek şampiyonluk bizim demektir Serkaç ı çok rahat eleriz ilk 2 de herkes elinden ne geliyorsa 2 katını yapsın nede olsa atan var ben finalde atarım yok ilk ikiyi gecemzsk finali göremeyiz

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR MASTÜRBASYON SKANDALI

semih öztürkSemih Öztürk Survivor adasında oyunlardaki performansından çok  ayrılıkçı yapısı ile öne çıktı. Önce gönüllüler takımında arkadaşlarını sabote etti, ardından Zafer'i tahrik ederek diskalifiye ettirdi.
Kaos üzerine strateji kuran Semih Öztürk dokunulmazlık oyunlarına çıkmayarak takım arkadaşlarına aleni ihanet etmişti.

Peki kimdir Semih Öztürk ve sevgilisi Kurretülayn Matur ile olan mastürbasyon skandalı neydi?

semih öztürk kimdir sevgilisi

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur daha önce yine TV8 kanalında yer alan bir başka yarışmanın ürünü. Her iki isimde Ütopya adlı o yarışmada yer almıştı. İlk kez o yarışmada tanışan Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur sevgili olmuşlardı.

Semih Öztürk ile Kurretülyn Matur'un Ütopya macerasından akıllarda kalan mastürbasyon skandalı oldu. Semih Öztürk sevgilisinin kucağında yatarkan skandala imza atmış ve bu görüntüler internete düşmüştü.

semih öztürk mastürbasyon görüntüleri
Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur adını Türkiye mastüsbasyon skandalının görüntüleri ile öğrendi. Semih Öztürk'ün o rezilliğe rağmen Survivor'da kendine yer bulması şaşırtıcı oldu.

SEMİH ÖZTÜRK NERELİ?

Semih Öztürk aslen Bursa'lı... 1990 doğumlu olan Semih Öztürk Marmara Üniversitesi Sinema televizyon bölümü mezunu. Müjdat Gezen sanat merkezinde de eğitim alan Semih Öztürk, İngilizce ve Fransızca biliyor.

semih öztürk annesi ve babasi ailesi
Semih Öztürk'ün anne ve babası...