BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,66
ALTIN 2.404,09
HABER /  GÜNCEL

Selçuk'un menajerinden al haberi

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan için F.Bahçe bir serveti gözden çıkartmış durumda.

Abone ol

İddialara göre Sevilla, Wolfsburg, Napoli, Roma gibi takımların da peşinde olduğu yıldız oyuncuya Fransa'nın köklü kulübü Paris Saint Germain de kanca attı.

Ancak yıldız oyuncunun transferi için teklifte bulunan PSG'li yetkililer, Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'ın verdiği cevapla şoke oldu.

BAŞLAMADAN BİTEN BİR AŞK

İddialara göre, Altıparmak, Fransız kulübünün temsilcilerine F.Bahçe'nin de yıldız oyuncunun peşinde olduğunu ve Selçuk için yıllık 3.5 milyon euroluk bir ücreti gözden çıkarttığını söyledi.

Sarı-Lacivertliler'in sözleşmesi sezon sonu biten ve bonservisi elinde bulunan yıldıza vermeyi planladığı bu ücret Paris ekibinin yetkililerinin kafasındaki ücretin çok üstünde olduğu için Selçuk İnan aşkı daha başlamadan bitmek zorunda kaldı.

FENERBAHÇE YALANLADI

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan için başkan Aziz Yıldırım'ın futbolcunun menajerine teklifte bulunacağı yönünde basında çıkan haberleri yalanladı.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'ı Altunizade'deki ofisine çağırdığı ve bordo mavili futbolcuya 5 yıllık sözleşme teklif edeceği iddia edilmektedir. Söz konusu haber uydurma ve yalandır. Kaldı ki başkanımız Sayın Aziz Yıldırım kulüp ile ilgili işleri kesinlikle kendi işyerinde yürütmemekte, her tür görüşmeyi kulüp binamızda yapmaktadır" denildi.