BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Selçuk Yula’yı andılar

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Selçuk Yula, doğum gününde (8 Kasım) sevenleri ve dostları tarafından anıldı. <br/>Fenerbahçe Faruk Ilgaz T...

Abone ol

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Selçuk Yula, doğum gününde (8 Kasım) sevenleri ve dostları tarafından anıldı.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Selçuk Yula’nın anısına organize edilen geceye unutulmaz futbolcunun ailesi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yula’nın eski takım arkadaşları, sanatçılar ve sevenleri katıldı. Program, Selçuk Yula’nın eşi Sema Yula’nın yaptığı teşekkür konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından gece için hazırlanan videoda Selçuk Yula’nın hayat hikayesi ekrana yansıtılırken, salonda duygusal anlar yaşandı.

ACUN ILICALI VE PUŞKAŞ ERGUN DA GECEDEYDİ
Selçuk Yula’nın doğum günündeki anma gecesi için salonda bulunan yöneticilerimiz Mithat Yenigün, Ömer Temelli, Turhan Şahin, Ünal Uzun, Yalçın Haker ve Metin Doğan Selçuk Yula’nın hiçbir zaman unutulmayacağını söylediler. Selçuk Yula ile birlikte futbol oynamış olan eski takım arkadaşları da duygularını paylaştılar.
Selçuk Yula hayatayken sık sık ziyaret ettiği Fenerbahçe’nin bir başka unutulmaz oyuncusu "Puşkaş" lakaplı Ergun Öztuna da gecedeydi. Beraberindeki sanatçılar Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Gökhan Özoğuz ile geceye katılan Acun Ilıcalı, Selçuk Yula’nın kendi hayatında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Gecede sanatçılar Yeliz, Burak Kut, Fedon, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Hakan Peker ve Zaliha Sunal, Selçuk Yula’nın sevdiği parçaları davetliler için seslendirdi.
(İHA)