BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Keserle öldürüldü

Denizli’nin Çameli ilçesinde 81 yaşındaki bir kadın, kolundaki 2 çift bilezik ve bir miktar parası için başı keserle ezilerek öldürüldü.<br/...

Abone ol

Denizli’nin Çameli ilçesinde 81 yaşındaki bir kadın, kolundaki 2 çift bilezik ve bir miktar parası için başı keserle ezilerek öldürüldü.
Olay, bu akşam saatlerinde Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Kolak köyü Arıkaltı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çiftçilikle uğraşan Mehmet Yılmaz (83), cuma mamazını kıldıktan sonra eve geldiğinde 81 yaşındaki eşi Fatmaana Yılmaz’ın yatakta uyumakta olduğunu gördü. Mehmet Yılmaz, yanına yaklaşıp uyandırmak için üzerindeki örtüyü açınca eşinin kafasının kanlar içinde olduğunu fark etti. Yaşlı adam çığlıklar, atarak komşularından yardım istedi. Jandarma olay yerine gelerek hemen güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemede Yılmaz’ın başına vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma evde yaptığı aramada cinayette kullanıldığı sanılan kanlı keseri ayakkabı dolabı içine saklanmış vaziyette buldu.
Hayatını kaybeden Fatma Yılmaz’ın kolundaki 2 çift bilezikle kuşağında bulunduğu sanılan bir miktar paranın çalındığı iddia edildi. Yılmaz’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
(İHA)