BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Evleri ikinci kez yakılmak istendi

Malatya’da yaşı 6 olan erkek çocuk ile 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 11 yaşındaki çocuğun ailesinin oturd...

Abone ol

Malatya’da yaşı 6 olan erkek çocuk ile 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 11 yaşındaki çocuğun ailesinin oturduğu ev, ikinci kez mahalle sakinlerince basılarak yakılmak istendi.
Gece saatlerinde kalabalık bir grup, 11 yaşındaki çocuğun ailesinin oturduğu evi basarak yakma girişiminde bulundu. Öfkeli kalabalık, bölgede önlem alan emniyet ekiplerince durduruldu. Bölgede TOMA ve itfaiye aracı da hazır bekletildi. Olayda suçlanan 11 yaşındaki çocuğun ıslahevine gönderildiği, ailesinin ise evi boşaltarak başka bir yere taşındığı öğrenildi.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut de gece saatlerinde bölgeye gelerek vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri, yaşanan olaydan okul idaresini sorumlu tutarak, okul idaresinin değiştirilmesini istediler. Milli eğitim Müdürü Bulut, okulun bahçesinin ışıklandırılması ve iletilen diğer sorunları en kısa sürede çözeceklerini söyleyince mahalle sakinleri dağıldı.
(İHA)