BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,59
ALTIN 2.390,46
HABER /  DÜNYA

Şehrin göbeğinde kendini yaktı

Kütahya’da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs üzerine yakıcı madde dökerek kendini yaktı.<br/>Edinilen bilgiye göre, C.A. (40)...

Abone ol

Kütahya’da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs üzerine yakıcı madde dökerek kendini yaktı.
Edinilen bilgiye göre, C.A. (40) isimli şahıs vazo önüne gelerek içinde yanıcı madde olduğu sanılan elindeki şişeyi üzerine boşalttıktan sonra çakmakla yaktı. Kısa sürede alevler arasında kalan C.A.’yı gören vatandaşlar 155 Polis İmdat ve 110 Alo İtfaiyeyi arayarak bir şahsın kendisini yakmak suretiyle kendisine zarar verdiği ihbarında bulundu. Diğer yandan olay yerinden geçen bir vatandaş, aracındaki kova ile vazo etrafında bulunan süs havuzundan su taşıyarak şahsı söndürdü. Üzerinde bulunan elbiselerinin büyük kısmı yanan şahsa olay yerine gelen 112 ekipleri müdahale etti. Alüminyum folyo ile vücudu sarılan C.A. ambulansla Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahsın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
Şahsı tanıdığını belirten bazı görgü tanıkları, C.A.’nın herhangi bir işte çalışmadığını, psikolojik sorunları olduğunu, zaman zaman ise tedavi gördüğünü ifade ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.