BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.393,97
HABER /  DÜNYA

Şehit polisin evinde yas

Somali’deki Türk elçilik binasına düzenlenen intihar saldırısında şehit olan polis memuru Sinan Yılmaz’ın (42) evinde yakınları taziyeleri k...

Abone ol

Somali’deki Türk elçilik binasına düzenlenen intihar saldırısında şehit olan polis memuru Sinan Yılmaz’ın (42) evinde yakınları taziyeleri kabul ederken, mahallesi Türk bayrakları ile donatıldı.
Somali’ye geçici görevle giden özel harekat polisi Yılmaz’ın Amasya’daki evinde ağabeyleri taziyeleri kabul ediyor. Şehit polisin meslektaşları taziye ziyaretinde duygusal anlar yaşadı. Şehidin ağabeylerinden Mehmet Yılmaz, kardeşinin hayallerini gerçekleştirdiğini ama yaşamasının nasip olmadığını söyledi. Kardeşinin yaklaşık bir ay önce Somali’ye gönüllü olarak gittiğini ifade eden Yımaz, saldırıyla ilgili ne olduğunu bilmedikleri için bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti. Şehit polis memuru Yılmaz’ın Ellibeşevler Mahallesi’ni Türk bayrakları ile donatan Amasyalılar ise yaşanan saldırıyı kınadı.
Öte yandan, evli ve 3 çocuk babası şehit polis memuru Sinan Yılmaz’ın görev yeri olan Amasya’da İl Emniyet Müdürlüğü’nde yarın düzenlenecek olan törenin ardından cenazesi, memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Çamdibi köyünde toprağa verilecek.