BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.410,87
HABER /  GÜNCEL

Şehit komiser ve eşine son veda...

Tunceli'de teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 5 yıllık komiser Cem Kerman ve öğretmen eşi Dilay Kerman gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı

Abone ol

Tunceli'de halı sahada maç yaparken teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 5 yıllık komiser Cem Kerman (30) ve öğretmen eşi Dilay Kerman'ın cenazelerine Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan otopsi yapıldı. Otopsinin ardından şehitler için Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenledi.

Törene Malatya Valisi Ulvi Saran,Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen 2 Ordu Komutanı Servet Höyük, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Milletvekili Mustafa Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile çok vatandaş katıldı.

CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Törende konuşan Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, "Görev için giden arkadaşlarımız, teröristler tarafından hani bir saldırı sonuçu şehit olmuştur. Buradan sesleniyorum şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır" dedi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar da "Görevli arkadaşlarımız ve eşi şehit olmuştur. Ülkesine hizmet için orada bulunan iki kardeşimiz hain saldırı sonucu şehit düşmüştür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu saldırı yapanlara karşı en şiddetli cevabı verecektir" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Şehit Cem Kerman, Edirne'ye eşi Dilay Kerman ise Ankara'ya Erhaç Hava Üssü'nden askeri uçakla gönderildi.