BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.400,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şehit Er Köseoğlu toprağa verildi

İstanbul Kartal'da, vatani görevini yaparken kaza kurşunuyla şehit olan Er Zafer Köseoğlu, memleketi Erzurum'da toprağa verildi.

Abone ol

Köseoğlu, Aziziye ilçesine bağlı Alaybeyi Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

İstanbul Kartal'da vatani görevini yapan Er Zafer Köseoğlu, dün bir kaza kurşunuyla şehit oldu. Büyükşehir Belediyesi'nden emekli olan Hayrettin Köseoğlu'nun 5'i erkek, 3'ü kız 8 çocuğundan biri olan Zafer Köseoğlu, 5 aylık askerdi. Kaza kurşunuyla şehit olan Köseoğlu, başta ailesi olmak üzere Alaybeyi Mahallesi sakinlerini yasa boğdu.

Şehit Köseoğlu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi askeri ambulansla mahallesine getirildi ve öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Şehidin cenaze töreninde baba Hayrettin Köseoğlu ile kardeşlerinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Milletvekili İbrahim Kavaz, şehit babası Hayrettin Köseoğlu'nun yanından ayrılmazken, kardeşlerine de vatandaşlar destek olmaya çalıştı.
Alaybeyi Mahallesi Muhtarı İhsan Demirtaş, şehit er Zafer Köseoğlu'nun terbiyesi, efendiliği ve kişiliği ile köyün örnek gençlerinden biri olduğunu söyledi. Cenaze törenine, askerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.