BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.478,93
HABER /  GÜNCEL

Şehirden ayrılmadan maceracı yanınızı P.f. Chang’s’te keşfedin!

Dünya genelinde 250’den fazla şubesiyle gerçek Asya lezzetleri sunan P.F. Chang’s “Journey Through Asia” özel menüsüyle şehirden ayrılmadan, maceracı tarafınızı keşfetmenizi sağlıyor.

Abone ol

Tayland usulü çorbadan Kore’nin Kangpung Sau Shrimp’ine kadar Çin ve ötesini keşfetmenizi sağlayan bu özel menü, P.F.Chang’s ‘te Ağustos itibariyle sunulmaya başlayarak, limitli bir süreye kadar geçerli olacak.

P.F.Chang’s ‘in en sevilen başlangıçlarını bir araya getiren Chang’s Combo tabağında; ünlü Chicken Lettuce Wraps, Salt&Pepper Calamari, Crunchy Ebi Roll ve California Roll yer alıyor.

Izgarada pişmiş ördeğin yumuşaklığı ile leziz bir başlangıç yapmanızı sağlayacak olan Vietnam sarmasının P.F.Chang’s versiyonu, Duck Summer Roll ise bağımlılık yaratacak bir tercih.

Ayrıca Journey Through Asia Menü’sü sadece yemekleri ile değil kokteylleri ile de yaza serin bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Tatlı çilekler ve taze sıkılmış lime suyu ve nanenin birleşiminden oluşan Strawberry Mojito favori yaz lezzetiniz olmaya aday.

P.F.Chang’s, ana misyon olarak benzersiz Asya mutfağı deneyimini misafirlerine yaşatmayı amaçlıyor. Bu yüzden, yemeklerin pek çoğu “wok hay” ya da “wok’un nefesini” oluşturan 485 derecelik bir alev ile ısıtılan kuzey tarzı bir Çin wok’unda, en iyi Asya ürünleri ve sebzeleri günlük olarak hazırlanarak pişiriliyor. Paket servis yöntemiyle de size en lezzetli haliyle en çabuk şekilde ulaştırılıyor.

3 FARKLI ALTERNATİF

Journey Through Asia Menüsü başlangıç olarak 3 farklı alternatif sunuluyor.

TOM YUM CHICKEN & SHRIMP SOUR : Bu popüler Thai yemeğinin bize ait versiyonu; limon otu, saman mantarları ve toz kırmızı biber ile geleneksel lezzetleri canlı tutuyor.

CHANG’S COMBO : Chang’s Combo tabağında, ünlü Chicken Lettuce Wraps, Salt&Pepper Calamari, Crunchy Ebi Roll ve California Roll yer alıyor.

DUCK SUMMER ROLL : Izgarada pişmiş ördeğin yumuşaklığı ile havuç, sultani bezelye ve kişnişin tazeliğini birleştiren bu leziz başlangıç, narin pirinç yaprağına sarılarak servis edilir. Vietnam sarmasının P.F.Chang’s versiyonu.

5 FARKLI ALTERNATİF

Journey Throught Asia Menü’sünde ana yemek olarak 5 farklı alternatif sunuluyor.

ASIAN DUCK SALAD : Ilık, yumuşak ördek parçaları, taze portakal dilimleri, badem, kızarmış arpacık soğanı ve körpe ıspanağın narenciyeli soya sosu ile sırlanmış kombinasyonu ile hazırlanan Asya usulü ördek salatası.

FIRE CRACKER CHICKEN : Ananas, mantar, kırmızı biber ve kurutulmuş Arnavut biberi ile wok’ta pişirilen tavuk göğsü dilimleri; tavuk severlerin favorisi olmayı garanti ediyor.

TERIYAKI BOWL : Pirinç üstünde, kuşkonmaz ve ananas dilimlerinin oluşturduğu zengin aromalı Hawai yemeği, tercihinize göre tavuk veya et dilimleri ile servis edilir.

KANPUNG SAU SHRIMP : Geleneksel Kore yemeğinin modern bir uyarlaması olan bu nefis yemek; karidesin tatlı acı sos, renkli biberler ve kurutulmuş acı biberler ile çevrilerek damağınızı hep daha fazlasını isteyeceğiniz canlı renkler ve lezzetlerle alevlendiriyor.

SEASONED GARLIC PRAWNS : Kelebek kesilmiş Jumbo karidesler, domates ve Arnavut biberleri mayhoş sarımsaklı tereyağ sosunda sotelenip servis edilir.  

Klasikleşen P.F. Chang’s lezzetlerini ve “Asya’nın Gizemleri”inde yer alan özel lezzetleri tatmak isteyenler için Bulvar 216 – Ataşehir'deki P.F.Chang’s'in rezervasyon bilgileri ise şöyle: (0 216) 688 25 25

P.F. Chang’s hakkında

P.F. Chang’s, Asya lezzetlerini Amerikan misafirperverliğiyle yüksek standartlarda, modern ve sofistike bir atmosferde yorumlayan P.F. Chang’s China Bistro Inc. tarafından yaratıldı ve aynı grup tarafından işletiliyor. Dünya genelinde 250'den fazla restorana sahip grup, uluslararası piyasalarda lisans anlaşmalarıyla temsil ediliyor. Daha fazla bilgi için  www.pfchangs.com.tr  sitesini ziyaret edebilirsiniz.