BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Seha Yapı kentler zirvesinde ev sahibi

Seha Yapı, Konya'da düzenlenecek olan Gelişen Kentler Zirvesi'nin sponsorluğunu üstlendi.

Abone ol

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) Konya’da düzenleyeceği Gelişen Kentler Zirvesi, Seha Yapı’nın Zirve Sponsorluğu’yla 1 Kasım’da başlıyor.

İttifak Holding şirketlerinden Seha Yapı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile 1-3 Kasım tarihlerinde Konya’da düzenlenecek olan Gelişen Kentler Zirvesi Konya’nın Zirve Sponsorluğu’nu üstlendi.

SEKTÖRÜN GELİŞİMİ TARTIŞILACAK

Gayrimenkul sektörüne ilişkin gelişmelerin değerlendirilmesinin yanı sıra Konya’daki yeni yatırım fırsatlarının uzmanlar tarafından ele alınacağı Gelişen Kentler Zirvesi’ne Seha Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Buğa konuşmacı olarak katılıyor. “Yatırımcı Gözüyle Gelişen Kentler: Konya” oturumunda şehrin değerlendirmesini yapacak olan Ahmet Buğa, “Seha Yapı olarak, Konya’nın değişmekte olan çehresine katkıda bulunan en önemli şirketlerden biriyiz. Kentimizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayan bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

YENİLİKÇİ PERSPEKTİF

Sunduğu yenilikçi gayrimenkul projeleriyle, yapı sektörüne uluslararası ölçekte çözümler üreten Seha Yapı, gayrimenkul sektörü için yeni yatırım imkanları sunan Konya'nın lider, Anadolu'nun ise en büyük inşaat şirketlerinden biri konumunda bulunuyor.