BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  DÜNYA

Şefkat Tepe'nin hedefinde kimler var?-İzle

STV'nin reyting rekorları kıran dizisi Şefkat Tepe'nin bu hafta hedefinde kimler vardı? Şefkat Tepe yeni bölüm-izle

Abone ol

İNTERNETHABER- ÖZEL İÇERİK- Her hafta Karanlık Kurul toplantısıyla gündem değerlendirmesi yapan STV'nin reyting rekortmeni dizisi Şefkat Tepe'nin bu haftaki hedefinden yine medyadan isimler vardı. Karanlık Kurul'da kodlanmış isimlerle bahsedilen kişiler medyada da gündeme geliyor.

Bu hafta Şefkat Tepe'nin Karanlık Kurulu yine olağan toplantısında gündemi değerlendirdi. Tersliler diyerek bahsedilen Persliler yani İran'ın ülke üzerinde oynadığı oyunlar ele alındı. Son dönem Türkiye'de yaşanan olaylarda medyadan bazı isimlerin ise nasıl yönlendirildiği konuşulan Karanlık Kurul hayali bir senaryo gibi dursa da tıpkı Kurtlar Vadisi gibi izleyicilerin gündem okumaları yapmasına neden oluyor.

Bakın bu hafta Karanlık Kurul'un hedefinde kimler vardı? 

İsmi geçenler aslında kim?

Cüce: Yeni Şafak yazarı Cem Küçük
Sevilmeyen kadın: Sabah yazarı Sevilay Yükselir
Sarıçicek: Mustafa Sarıgül
Bilmem nereli: Rasim Ozan Kütahyalı
Soylu: AK Partili Süleyman Soylu
CCK: KCK
BAMTELİ: Cemaat
Balyoz: Derin devlet

Perdeleme yöntemimiz tuttu. Medyadaki CÜCE adamlarımızla camiayı yine hedefe oturttuk. Bundan sonra dizi filmi izler gibi izleyip zamanı geldiğinde öldürücü BALYOZ'u indireceğiz. Ne idare edenler ne camia kalacak. 

Bizler ve kara ruhlu yazarlarımız ve CÜCE lakaplı yazarımız çalışıyor. Ama gündem olmuyor. Medyada kendi kendimize çalıp oynuyoruz. SEVİLMEYEN KADINın çıkışları durdurulmalı. SARIÇİÇEK onu kafalamış. Sürekli aleyhinde gözükerek propagandasını yaptırıyor. BİLMEM NERELİyi konuşmaya değmez. SOYLU ve asil arkadaşımızın sosyal medyası da işe yaramıyor. 

Öldürücü BALYOZu indirme hazırlıkları tamamlanmak üzere. Tabi CCK için tehlikeli olan dershanelerin süratle kapatılması olmazsa olmazımız. BAMTELİni kesmek ve itibarını zedeleyecek videoların hazırlanması uzman ekibimize verildi.