BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,34
HABER /  DÜNYA

Sefa Doğanay gülme krizine soktu

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasıyla ün kazanan Sefa Doğanay, Öğretmenler Günü özel programında konukları kahkahaya boğdu.<br/>Başarılı p...

Abone ol

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasıyla ün kazanan Sefa Doğanay, Öğretmenler Günü özel programında konukları kahkahaya boğdu.
Başarılı performansı ile dikkat çeken genç komedyen, yaptığı birbirinden ilginç taklitlerle izleyenleri öğretmenleri gülme krizine soktu. Bülent Ersoy başta olmak üzere Yıldız Tilbe, Nihat Doğan gibi çok sayıda ünlü sanatçının taklitlerini yapan Doğanay, ilginç esprileriyle de öğretmenleri gülme krizine soktu. Zaman zaman sahneden inerek öğretmenlerle bir araya gelen Doğanay, seslendirdiği şarkılarla da büyük beğeni topladı.
Anitta Otel’de gerçekleştirilen programı; AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, başkan yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir ve Turhan Candan, Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ile davetliler izledi.
Konuşmaların ardından yılın öğretmeni seçilen Erol Tonga’ya ödül verildi. İl dışında olan Tonga’nın ödülünü eşi Serap Tonga AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun elinden aldı. Ayrıca gecede yapılan çekilişlerle öğretmenlere sürpriz hediyeler dağıtıldı.
(İHA)