BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Sedye ile sınava girdi

Basketbol oynarken ayağı kırdı, sedye ile sınava girdi.

Abone ol

Özürlüler ile kaza geçirip ayaklarını kıran ÖSS adayları, Çukurova Üniversitesi R1 dersliğinde sınava alındı. 14 gün önce öğrenim gördüğü lisede basketbol oynarken sol ayağı kırılan ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde tedavi gören Gürkan Dağtekin ambulansla sınava gireceği dersliğin önüne getirilip sedye ile sınav salonuna götürüldü.

Sınav sonrası tekrar hastaneye götürülen Dağtekin, soruların kolay olduğunu, otomotiv öğretmenliği okumak istediğini belirtti.

Trafik kazasında sağ ayağı kırılan Ezgi Öksüzoğlu da, koltuk değnekleriyle sınava girdi. Ezgi, sınav sonrası annesinin yardımıyla salondan çıkarken, yine trafik kazası geçiren ve iki ayağı kırık olan ailesi tarafından ismi açıklanmayan, yüzü gizlenen 18 yaşındaki genç kız da sedye ile girdiği sınavda soruları çözmeye çalıştı.

Belden aşağısı özürlü Burçin Bora Leventli, özürlü arabasıyla sınava geldi. Sınav salonundan yaklaşık 45 dakika önce çıkan Leventli, “Sorular geçen yıla göre kolaydı. Ben Açıköğretim Fakültesi’nde okumak istiyorum” dedi.