BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  GÜNCEL

Sedat Peker yine şoke etti! Müslüman Türklere ruhsatlı silahlanma çağrısı

Sedat Peker, Yeni Zelanda'da yaşanan cami saldırısına ilişkin olarak kişisel Twitter hesabında video yayınladı. Sedat Peker, 'silahlanma' çağrısını yeniledi ancak kapsamını daralttı. Bu sefer 'ruhsatlı silahlanma' çağrısı yapan Peker, "Tüm dünyada yaşayan Müslüman Türkler'e kolaylaştırılmış ruhsatlı silahlanmanın önünü açın" dedi.

Abone ol

Daha önce "İmkanı olan iyi insanlar mutlaka ruhsatlı silah almak için müracaatta bulunsunlar" dediğini hatırlatan Peker, devamında "Sözde bazı entellerin koparmaya çalıştıkları yaygaya üzerine, neredeyse kendi arkadaşlarımız bile 'Söylenen sözler yanlış mıydı?' diye şüpheye düştüler.

Bir okuldaki öğretmenlere, güvenliklere ruhsatlı silah verilse acaba ülkemize ne gibi zararı olur.  Ya da camideki imamlara, müezzinlere, güvenlikçilere ruhsatlı silah verilmesinin kime zararı olur? Gerçekten bunu çok merak ediyorum" ifadesini kullandı.

Yasal yollardan silah sahibi olun!

Videosuna "Tüm dünya coğrafyasında yaşayan Müslüman Türkler, güvenlikleri için yasal yollardan silah sahibi olmalıdır" notunu düşen Peker, sözlerini şöyle sonlandırdı: "28 Şubat artığı entellerin takdiri değil, halkımızın ne istediği önemlidir. Bir umuttur yaşamak."