BIST 10.950
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.515,80
HABER /  DÜNYA

Seçim öncesi çıplak fotoğraflar ortaya çıktı!

Tam da seçim öncesi 19 yaşındayken erkek arkadaşına çektirdiği çıplak fotoğraflar ortaya çıktı. "Geçmiş geçmişte kaldı" dedi.

Abone ol

Avustralya'da ırkçı siyasetçi Pauline Hanson, 12 yıl önce parlamentoya girdiğinde görüşleriyle ülkede büyük tartışma yaratmıştı. Çıkışları nedeniyle geçen yıl Liberal Parti’den atılan Hanson, 21 Mart’taki seçimler için “Tek Ulus” adında bir parti kurarak çalışmalara başladı. Ancak önceki gün 19 yaşındayken erkek arkadaşına çektirdiği çıplak fotoğrafları ortaya çıkınca zor durumda kaldı.

55 yaşındaki Hanson, “O fotoğrafları bir dükkanda tanıştıktan sonra gittiğimiz motelde birlikte olduğum Jack Johnson çekti. Kendisi şimdi kanserle mücadele ediyor. Sanırım hastane parasını ödeyemediği için bu fotoğraflarımı rakiplerime sattı. Biz bugünü konuşalım. Geçmiş geçmişte kaldı” dedi. Hanson, “Avustralya yerlileri, eskiden insan eti yerdi. Bıraksak şimdi de yerler”, “Beyazlar, bu ülkede yakında azınlığa düşecek. Suçun çoğunluğunu yerliler işliyor. Avustralya, yerliler ve göçmenlerle beyazlar arasında çıkacak bir iç savaşa sürüklenecek” gibi sözleriyle büyük tepki çekmişti.