BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sayısal lotonun üç talihlisinden biri Erzurumda

Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan üç talihliden birinin kuponunun Erzurum'dan yattığı ortaya çıktı

Abone ol

Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan üç talihliden birinin kuponunu Erzurum'da yatırdığı belirtildi. Kazanan kişi ise henüz bilinmiyor.

Kuponun oynandığı Sayısal Loto Bayii Nahit Kelkitli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanan kuponun kendi makinesinden oynanmasının çekilişin yapıldığı günün ardından öğrendiğini ve bu duruma çok sevindiğini söyledi.

Sabah geldiğinde cama yapıştırılan kupondan kendi makinesinden oynandığını öğrendiğini anlatan Kelkitli, ''10 Ekim tarihinde çekilen Sayısal Loto'nun çekilişinin ardından sabah dükkanı açtığımda cama yapıştırılan kuponun fotokopisini gördüm. Yaptığım kontrolde, 6 bilen 3. kişi 1 milyon 542 bin lira kazanan kuponun benim makineden, 2 kolon makineye oynatılmış olduğunu gördüm. Bu beni çok sevindirdi'' dedi.

Kupon sahibinin henüz bilinmediğini, kim olduğunu tahmin edemediğini ifade eden Kelkitli, ''İş yerim çok yoğun olduğu için sayısalı kazanan kim olduğunu tahmin edemiyorum. Ama şu bir gerçek ki, 2 kolan oynayıp kazanmak büyük şans ister bu kazanan kimse çok şanslı biriymiş'' şeklinde konuştu.