BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  MEDYA

Savaşçı 39. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 8 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek olan Savaşçı 39. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

FOX TV'de pazar akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Savaşçı dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Herkes şimdiden Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram, tam anlamıyla bir ölüm tuzağına çekilmişlerdir. Haberi alan Kılıç Timi büyük bir şok yaşasa da, onları cehennemden çekip almak için hemen harekete geçerler. Fakat ağır saldırı altında kalan silah arkadaşlarının akibeti meçhuldür. General Kutalmış ve Albay Kopuz yapılan bu saldırı karşısında asla taviz vermeyecek ve neye mal olursa olsun bedeli ödetilecektir.

Bu arada ulaşılan bilgiler doğrultusunda, Kuzgun’un yeni bir terör kampı kurmak için çalıştığı ortaya çıkar. General ve Albay, teröristleri durdurmak için planlarını devreye sokar.

SAVAŞÇI 39. BÖLÜM FRAGMANI