BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,07
ALTIN 2.466,52
HABER /  DÜNYA

Sarıgül, yeni yıl hazırlıklarını denetledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı’ndaki yeni yıl ...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı’ndaki yeni yıl hazırlıklarını denetledi.
Sarıgül, Nişantaşı ve çevresinde düzenlenecek yılbaşı eğlencesi ve etkinlik hazırlıklarını yerinde denetledi. Esnafla sohbet eden Sarıgül, bazı vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Bölgedeki bir kafede verilen kokteyl sonrası basın mensuplarıyla birlikte cadde üzerinde kısa bir gezinti yapan Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, yürütülen yeni yıl hazırlıkları kapsamında cadde üzerinde özel olarak ışıklandırılan tünel için, “Türkiyemizin her noktasındaki, İstanbulumuzun her noktasındaki bütün yurttaşlarımızı özellikle torunlarını ve evlatlarımızı bu sevgi tünelinden geçmeye davet ediyoruz” dedi.
Sarıgül, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak ise, “Yeni yılda yerel seçimde yurttaşlarımız sandık başına barış için gidecekler, özgürlük için gidecekler, inançlara saygılı laiklik için gidecekler ve ben kendi düşüncemde özgür olmak istiyorum diye gidecekler. Cep telefonlarımla özgürce konuşmak istiyorum diye gidecekler. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde sevgi kazanacak, barış kazanacak ve demokrasi kazanacak” diye konuştu.
Gazetecilerin yolsuzluk operasyonu ile ilgili soruları üzerine Sarıgül, “Her sorunun çok güzel bir cevabı vardır ama bunları önümüzdeki günlerde daha sık konuşacağız’’ dedi.