BIST 10.269
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,17
HABER /  GÜNCEL

Sarıgül, Ersoy'un 'sopası'na sarıld

Ersoy'un iddialarını fırsat bilen Sarıgül, kendisine yapılan vicdansızlığın aynısını rakibine yaptı. Sarıgül, Ersoy'un 'sopası'na sarılmakla bir şey kazanmadı, kaybetti.

Abone ol

Star yazarı ve İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, bugünkü yazısında Sarıgül'ün düştüğü yanlışı okurlarıyla paylaştı:

Yazı: Hadi Özışık
Kaynak:

-Gazetecilik açısından bakmak gerekirse, Can Tanrıyar iyi iş çıkardı gerçekten. Türkiye’nin gündemini yaptığı röportajla değiştirmeyi bildi Can..

Yiğidin hakkını teslim ettikten sonra, olayın siyasi boyutuna bakalım şimdi.
CHP lideri Deniz Baykal’ı bu köşede çok kez acımazsızca eleştirdiğimi sizden daha iyi kimse bilemez herhalde. Bugün yine aynı şeyi yapmayacağım; Bülent Ersoy’un ‘zırva’larını fırsatını bilerek, Mustafa Sarıgül gibi avuçlarımı ovuşturmayacağım!

Nedeni basit!

Baykal’ın akçeli işlerle işinin olmadığına, her Türk vatandaşı gibi ben de şahitlik edebilirim. Bunun aksini söyleyenin vicdanından şüphe duymak gerek.

Bülent Ersoy’a bir sözüm yok...

O’nun ‘zırva’larıyla ilgili değilim çünkü.

Yakın geçmişte Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e yapılanların sadece bir parçası bugün CHP lideri Deniz Baykal’a yapılıyor.

Ama ne acıdır ki, bu köşede haksızlığa uğradığı için, kol kanat gerdiğimiz Sarıgül, kendisine yapılanı doğru bir hareketmiş gibi, rakibine yapıyor şimdi:

-Allah’ın sopası yok ama Bülent Ersoy’un var!

Sarıgül, Bülent Ersoy’un ‘sopası’na sarılmak yerine, kendisine vicdansızlık yapanları, vicdanlı davranarak vurabilirdi oysa!

Öyle yapmadı Sarıgül, ‘Ucuz siyaset’ yapmayı daha doğru buldu; siyasi rakibine bir tekme de o vurdu!

Sözün özü şu:

Bülent Ersoy’un ‘sopasına’ sarılmak bir kazanç değil.