BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.398,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sarıgöl kapalı spor salonuna kavuşuyor

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, 250 kişilik kapalı spor salonunun yapımına başlandığı bildirildi.

Abone ol

Sarıgöl'de, 250 kişilik kapalı spor salonu yapımı başladı.

Manisa İl Özel İdare Sekreteri Selami Katran, AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Mustafa Erol, Belediye Meclis üyeleri, Sarıgöl AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Çakmak ile birlikte eski canlı hayvan pazarında bir açıklama yapan Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, ''Manisa'da Ahmetli ve Gölmarmara ilçelerimizde kapalı spor salonumuz yoktur. Bunun tek sebebi de bu iki ilçemizde spor salonu için yer bulunamadı. Sarıgöl ve Köprübaşı ilçelerimizde bugünden itibaren yeni kapalı spor yapımına birlikte başlandı.

İlgili firmaya 410 bin TL tutarında Sarıgöl Kapalı Spor Salonu için ihalesi yapıldı. Tüm masrafları Manisa Özel İdaresi tarafından karşılanacaktır. Sarıgöl, kapalı spor salonu yapımı 150 günde tamamlanacaktır. Burası tamamlandığında ise 250 kişilik olacak ve tüm ilçenin sosyal etkinliklerine cevap verecektir. Ayrıca kapalı spor salonun dış sahası olacak ve yeşil alanla çevrilerek vatandaşlarımızın spor yaptıktan sonra da dinlenebileceği yer olacaktır"
ifadelerini kullandı.

Valiliğin ildeki tüm amatör takımlara çeşitli malzeme yardımında bulunduğunu ifade eden Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, "Bu yıl sadece futbol takımlarına değil, diğer amatör dallarda mücadele vermekte olan takımlara da malzeme yardımında bulunuldu" dedi.