BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.475,75
HABER /  GÜNCEL

Sarı Kanarya Chelsea oyuncusunu istiyor

Fenerbahçe, Chelsea'nın bonservis sahibi olduğu Raul Meireles ile ilgilendiğini duyurdu.

Abone ol

Hafta sonunda Sivas deplasmanında bir puanla yetinmek zorunda kalan Fenerbahçe İngiltere Premier Leage oyuncularından Raul Meireles’le görüşmelere başlandığını duyurdu.

Fenerbahçe Futbol A.Ş’den borsaya yapılan açıklamada "Chelsea Futbol Kulübü oyuncusu Raul Meireles’in Kulübümüze transferi için görüşülmelere başlanmıştır" denildi.

17 Mart 1983’te Portekiz’in Porto şehrinde dünyaya gelen Raul José Trindade Meireles futbola 1999 yılında Boavista’nın alt yapısında başladı.

Meireles orta sahada oynuyor.

"Transfer çökebilir"

Londra'da yayımlanan Metro gazetesinde verilen haberde ön anlaşmanın sağlandığı, gelinen aşamada kesin ücret konusunda görüşmeler yapıldığı söyleniyor.

Meireles geçen sene Chelsea'ye Liverpool'dan transfer olmuştu; ne var ki, Metro'daki habere göre futbolcu Chelsea hocasının öncelikli kadrosunda yer alacak gibi görünmüyor; kulüp bu sene büyük bir transfer atılımı yaptı.

Metro'daki haberde, nihai aşamada Chelsea'nin Michael Essien'in Real Madrid'e kiralanmasının önünü açık tutmak için "yedek oyuncu" olarak Meireles'i tutmak isteyebileceği ifade ediliyor.