BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Sare Davutoğlu ilk sınavını geçti

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu AK Parti Kongresi'nde ilk kez medya karşısına çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER-ÖZEL İÇERİK

AK Parti'nin 1. Olağanüstü Kongresi'nde gözler yeni First Lady Sare Davutoğlu'ndaydı. Farklı bir lider eşi portresi çizen Sare Davutoğlu, gözönünde olmayı pek sevmemiş göründü.

Mütevazi bir resim veren Sare Davtuoğlu, eşi delegeleri selamlarken diğer lider eşlerinin aksine el sallamadan arka planda kalmayı seçti.

İlk kez uzun soluklu bir etkinlikte medya karşısına çıkan Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanı seçilen eşinin yanında protokolün ilk sırasında yer aldı.

Tören için beyaz-gri ağırlıklı sade ve şık bir kıyafet tercih eden Sare Davutoğlu, eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Sabah erken saatlerde eşi Ahmet Davutoğlu ve çocuklarıyla birlikte Dışişleri Konutu'ndan ayrılan Sare Davutoğlu, gazetecilerin ilgi odağı oldu.

sare-davutoğlu-ak-parti-kongresi-öncesi-evinden-ayrildi.jpg

AK Parti Kongresi'nin yapıldığı Ankara Arena'ya gelen Sare Davutoğlu ile Ahmet Davutoğlu salondaki kalabalık tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

sare-davutoğlu-ak-parti-kongre-selamlama.jpg

GÜLÜMSEDİ AMA EL SALLAMADI

Eşiyle birlikte salondaki delegeleri selamlayan Sare Davutoğlu, kalabalığa el sallamadı, gülümsemekle yetindi.

sare-davutoğlu-ak-parti-kongre-2.jpg

sare-davutoğlu-erdoğan-oturma-düzeni.jpg

Protokolde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la birlikte oturan Sare Davutoğlu, bir ara Erdoğan çiftiyle sohbet etti. Sohbet sırasında çiftlerin neşeli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

sare-davutoğlu-erdoğan-sohbet.jpg

EŞİNİ KÜRSÜYE BÖYLE UĞURLADI

Sare Davutoğlu, AK Parti Kongresi'nde 1245 delegenin tam oyuyla AK Parti Genel Başkanlığı'na aday gösterilen eşi Ahmet Davutoğlu'nu kürsüye alkışlarla uğurladı. Sare Davutoğlu, eşinin konuşmasını yine protokoldeki yerinden izledi.

sare-davutoğlu.jpg