BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  DÜNYA

Sapanlı Emine adliyede

Gülsuyu olaylarının ardından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ve ‘Sapanlı Emine’ diye bilinen Emine C.’nin de aralarında bulunduğu...

Abone ol

Gülsuyu olaylarının ardından düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ve ‘Sapanlı Emine’ diye bilinen Emine C.’nin de aralarında bulunduğu 37 kişi adliyeye sevk edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz pazartesi günü Gülsuyu’nda çıkan olaylar üzerine Maltepe ve Sultangazi’de bin 500 polisin katılımıyla operasyon düzenlemişti. Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin de katılımıyla Maltepe’de Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri ile Sultangazi’de Gazi Mahallesi’nde belirlenen adreslere operasyon düzenlenmişti. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyona bin 500 polis katılmıştı. Operasyonlarda çok sayıda silah ele geçirilirken, olaylar sırasında kullanılan silahların bir kısmı da denizden çıkarılmıştı.
Operasyonlarda gözaltına alınan ve aralarında Gezi olayları sırasında sapanla polise taş atarken fotoğraflanan Emine C. isimli kadının da bulunduğu 3’ü kadın toplam 37 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)