BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.439,38
HABER /  DÜNYA

Şansın bu kadarına da pes!

Annesinin baskısıyla odasını temizleyen 19 yaşındaki genç, bulduğu piyango biletini çöpe atmadan önce kontrol edince...

Abone ol

Çekmecesinde, daha önce kontrol ettiğini düşündüğü, 12 eski milli piyango bileti bulan Kitching, biletleri çöpe atmak üzereyken bir kez daha kontrol etmeye karar verdi ve gördüğü manzara karşısında şoke oldu

Ryan, "Ne söyleyeceğimi bilemiyorum, hayatımın en mutlu günüydü. Annem haftalardır odamı temizlememi söylüyordu, sonunda odamı toplamaya karar verdim, çekmecemde piyango biletleri buldum. Tam çöpe atacakken, içimden bir his yeniden kontrol etmem gerektiğini söyledi" dedi.

Ryan'ın annesi Susan, "Ryan için çok mutluyum, bundan sonra odasını toplamasını söylediğimde hemen toplayacağına eminim" diye konuştu.

Bir markette yarı zamanlı olarak çalışan Ryan, bileti çalıştığı marketteki arkadaşına kontrol etmesi için verdiğini, ancak bilete büyük bir rakam çıktığı için makinanın ödeme yapamadığını söyledi. Böylece 500 sterlinden büyük bir ikramiye kazandığını anladığını söyleyen Ryan, "53 bin sterlin kazandığımı görünce sevinçten havalara uçtum" dedi.

Ryan, "Bu parayı kazanmak için 4-5 yıl çalışmam gerekiyordu ama şimdi 1 kere de kazandım" dedi.

Kazandığı ikramiyeyle anne ve babasını tatile göndereceğini ifade eden Ryan ayrıca 16 yaşındaki kardeşi Sean'e de araba alacağını ifade etti.