BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

SANAL POS HİZMETİ ALMAYAN FİRMALAR İÇİN ALTERNATİF SANAL POS HİZMETİ

Türkiye’de internetten alışveriş hızla artıyor. 2012 yılında e-ticaret hacmi 10 milyar TL’nin üzerinde gerçekleşti. En hızlı gelişen e-ticar...

Abone ol

Türkiye’de internetten alışveriş hızla artıyor. 2012 yılında e-ticaret hacmi 10 milyar TL’nin üzerinde gerçekleşti. En hızlı gelişen e-ticaret alanları, ev tekstili, çeyiz, beyaz eşya, organik ürünler, takı, mücevherat ve tesettür giyim sektörlerinde oldu.
Bankaların sanal POS hizmeti verirken fazlasıyla bekletmesi, özellikle banka şubelerinin yavaşlığı ve yapılan sanal POS başvurularının ret cevabı almalarından dolayı 2010 yılından itibaren Türkiye’de alternatif sanal POS hizmeti veren firmalar hizmete başladı.
PAYMEC Alternatif Sanal POS Hizmeti, herhangi bir bankadan sanal pos hizmeti alamayan veya alternatif olarak ödeme altyapı hizmeti arayışında olan küçük, orta veya büyük ölçekli firmaların , online ödeme kabul etmelerini sağlayan bir hizmet.
Türkiye’de küçük, orta ve büyük ölçekli firmaların sanal POS eksikliğini gidermek amacıyla hizmet veren PAYMEC, binlerce üye işyeri ile çalışmayı hedefliyor.
PAYMEC, ödeme altyapısı hizmeti vermek amacıyla ilgili bankalar ile yapmış olduğu sözleşme neticesinde vekil sıfatı ile sanal pos hizmeti verme yetkisi aldı.
(İHA)