BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>ERDOĞAN: “TAVİZ YOK”<br/><br/>ANKARA - Başbakan Erdoğan televizyonlarda yayınlanan ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

ERDOĞAN: “TAVİZ YOK”

ANKARA - Başbakan Erdoğan televizyonlarda yayınlanan "Millete Hizmet Yolunda" konuşmasında, çözüm sürecini değerlendirdi.( İçinden geçtiğimiz süreç, bir galibiyet, mağlubiyet süreci değildir. İçinden geçtiğimiz süreç, taviz verdiğimiz bir süreç asla değildir. Şunu bilmenizi isterim ki bu süreç, şiddetin bir yöntem olmadığının fark edildiği, şiddetin terk edildiği, fikrin ve siyasetin egemenlik ilan ettiği bir süreçtir)

SURİYE’DE KİMYASAL SİLAH MI KULLANILDI ?

HATAY - Suriye’nin İdlib kentine düzenlenen saldırıda yaralanan 10’dan fazla Suriyeli, Reyhanlı’da tedavi altına alındı. Saldırıda kimyasal silah kullanıldığı iddia edilince, ilçede ve hastanede bir dizi önlem alındı.

FİLEDE ŞAMPİYON ARKAS

İZMİR - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinde Arkas, Halkbank’ı 3-0 yendi ve seriyi 3-1 kazanarak şampiyon oldu.

4. YARGI PAKETİNİ ONAYLADI

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kamuoyunda “4. Yargı Paketi” olarak bilinen 6459 sayılı kanunu onayladı.

Kanunla, terör örgütünün propagandasını yapanlara, bildirileri basıp yayınlayanlara ceza verilmesinde, ‘cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemleri meşru gösterme, övme ve bu yöntemlere başvurmayı teşvik etme’ şartı geldi.

DERBİ ANADOLU EFES’İN

İSTANBUL - Beko Basketbol Ligi’nin 29. Haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes’i konuk etti. Mücadeleyi Anadolu Efes 90-86 kazandı.

AVANTAJ YENİDEN FENERBAHÇE’DE

İSTANBUL - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray’ı son saniye basketiyle 71-70 mağlup etti. Bu galibiyetle sarı lacivertliler seride 2-1 öne geçti.
(İHA)