BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.423,63
HABER /  EKONOMİ

Sanal oyun severler bu turnavayı kaçırmayın

TTNET'in ödüllü Playstore-Crysis 2 oyun turnuvası 1 Haziran–1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Abone ol

TTNET'in ödüllü Playstore-Crysis 2 oyun turnuvası 1 Haziran–1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Crysis 2 Oyun Turnuvası için kayıtlar 20 bugünden itibaren "www.esl.eu/tr" adresinden yapılabiliyor. Türkiye'nin en büyük çevrimiçi oyun turnuvası olan etkinlikte birbiriyle yarışacak oyuncular, 40 bin TL değerinde hediyeler kazanacak.

Yaklaşık 2 ay önce Türkiye'nin ilk ve tek çevrimiçi dijital oyun mağazası Playstore.com'u açan TTNET'in düzenlediği turnuvada, ilk 15 gün yalnızca Playstore.com üzerinden Crysis 2 oyununu satın alan oyuncular maçlarına başlayabilecek. Diğer tüm orijinal Crysis 2'ye sahip olan oyuncular ise 15 Haziran'dan itibaren turnuva maçlarına başlama hakkına sahip olacak. Oyunu Playstore'dan alan oyuncuların şansı, 15 gün daha fazla maç yapma avantajından dolayı diğerlerine göre daha yüksek.

Turnuvaya yaklaşık bin kişinin katılması ve 100 bin kişinin turnuvayı izlemesi bekleniyor. 40 bin TL değerinde ödüllerin dağıtılacağı turnuva sonunda gerçekleştirilecek büyük finalde, dereceye girenlerden 5 kişiye LG 47 inç 3D TV, 5 kişiye LG 3D monitör, 5 kişiye ise LG 3D Bluray Oynatıcı hediye edilecek.