BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Samsun'da böyle olur 43 Roman çiftinin nikahı

SAMSUN'da düzenlenen toplu nikah töreninde 43 Roman çiftin nikahı kıyıldı. Romanların düğününden renkli görüntüler yansıdı.

Abone ol

Samsun'da 9.'su düzenlenen geleneksel toplu nikah töreni etkinliğini için Büyükşehir Belediyesi özel tanıtım videosu hazırladı.

Romanların neşesi gün boyu sürdü, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'da mutlu günde gelin damatlarla oynadı.

43 ROMAN ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği '9. Geleneksel Toplu Nikah Şöleni'nde çeşitli nedenlerden dolayı resmi nikahlarını kıydıramayan 43 Roman çift, Anakent Sosyal Tesisleri'nde görkemli düğünle dünya evine girdi.

BAŞTAN SONA EĞLENCE

Coşkuyla tamamlanan düğün merasimi için Büyükşehir Belediyesi tanıtım videosu hazırladı. Gelin ve damatların konvoyla şehir turu atmasından, nikah törenlerine kadar hepsi özel çekimle tanıtım filmi haine getirildi. Videoda Romanların neşeli halleri, müzik eşliğinde sürekli göbek atmaları en dikkat çekici nokta oldu.

BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Büyükşehir Belediyesi Çobanlı İskelesi'ne giden çiftler burada hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği çiftler daha sonra Anakent Sosyal Tesisleri'ne gelirken, bazı çiftlerin nikah törenine çocukları ile katıldığı görüldü. Maddi imkansızlıklardan dolayı düğünlerini yapamadıklarını söyleyen çiftler, çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

BAŞKAN YILMAZ'DA GELİN DAMATLARLA OYNADI

Dünya evine giren Roman çiftlerini nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kıydı. Nikahın kıyılmasının ardından Roman havasında dansların başlamasıyla düğünde neşe iki katına çıktı. Bu neşeye dahil olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Romanların mutlu gününe eşlik etti, onlarla birlikte oynadı. Yılmaz, "Düğün Roman düğünü olunca biz de kendimizi coşkuya bıraktık. Rabbim hepsini mesut bahtiyar etsin" dedi.

ROMANLARIN BİR GÜNLÜK DÜĞÜN MACERASI