BIST 10.392
DOLAR 32,50
EURO 34,89
ALTIN 2.411,59
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonluk kupası Poljaca gidiyor

Konyaspor'da futbolcular şampiyonluk kupasını, geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan Norveçli arkadaşları Poljac'a götürecekler.

Abone ol

Yükselme Grubu maçlarının ardından Süper Lig’e yükselen son takım olan Konyaspor, şampiyonluk kupasını geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan ve futbol hayatı biten Hırvat asıllı Norveçli Branimir Poljac’a götürecek.

Yeşil beyazlılarda Poljac’a şampiyonluk kupasını götürme fikrinin teknik direktör Ziya Doğan’dan çıktığı öğrenilirken, konuyla ilgili tecrübeli hoca, “Norveç’e gitmek istiyoruz ama vize problemimiz var. Takım gidemese de ben başkanla birlikte mutlak gitmek istiyoruz” dedi.

Poljac ile telefonla sık sık konuştuklarını da ifade eden Doğan, “Sezon içinde Hacettepe maçımız vardı. Bu maç öncesi idmanı tamamladık iki saat sonra kampa girecektik. Poljac o iki saatlik iznini dışarıda kullanmak istedi. Yarım saat sonra da kaza haberini aldık.

KOLLARINI OYNATABİLİYOR

Az önce bizimle birlikte sahada koşan Poljac artık felç olmuştu. Bu hem oyuncularımızı hem bizi çok üzdü. Ve ben ilk günden itibaren arkadaşlarıma şampiyon olursak kupayı Poljac’a götürmek istediğimi söyledim. Takım olarak onun yanına Norveç’e gitmek istiyoruz. Poljac şu an kollarını oynatabiliyor ve bacağında da his duyusu var” dedi.
Prim de alacak

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Poljac’la ilgili “Bu futbolcumuzun da şampiyonluğumuzda büyük katkısı var. Tüm takıma olduğu gibi Poljac’a da şampiyonluk primi ödeyeceğiz” dedi. Karapınar, 25 milyon borçla devraldıkları takımı Süper Lig’e çıkararak önemli bir başarıya imza attıklarını belirtti.