BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bursaspora dolar dopingi

Turkcell, fair-play'de de birinci olmaları ve performans primi olarak 1.3 milyon dolar ile yeşil beyazlıları ödüllendirdi.

Abone ol

Süper Lig'in yanı sıra ligde mücadele eden 12 Anadolu kulübünün de sponsoru olan Turkcell, 3 Büyükler'i geride bırakarak mutlu sona ulaşan Bursaspor'u paraya boğdu.

Yeşil-beyazlı kulüp, fair-play birinciliği sayesinde 500 bin dolar ödül kazanmıştı. 500 bin dolar şampiyonluk primi alan yeşil-beyazlı kulüp, en çok gol atan Anadolu takımı, Şampiyonlar Ligi vizesi ve Milli Takım'a en çok oyuncu gönderen Anadolu takımı unvanlarının her biri için ekstra 100'er binden toplam 300 bin dolar daha kazandı ve kasasına toplam 1 milyon 300 bin dolar koydu. Bu arada Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kadrolarındaki birçok oyuncuya transfer teklifleri geldiğini, ancak normal şartlarda futbolcu satmayacaklarını söyledi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı garantileyen Bursaspor'un kadrosuna gerekli takviyeyi yapacağını belirten Yazıcı, maçları kendi statlarında oynayabilmek için çalıştıklarını söyledi.

STADA KAZMA VURULDU

Bursaspor Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarına yetiştirmek istediği Bursa Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmalarını başlattı. Teksas tribünü önünden başlatılan çalışmalar kapsamında zeminin tribünlerden en az 3 metre aşağı indirilmesi planlanıyor.