BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonlar Ligi'ne Türk şirket

Dünya genelinde milyarları bulan izleyiciyi ekran başına bağlayacak şampiyonlar ligi final maçının taşıma işlemleri için bir Türk şirketi seçildi. İşte haberin ayrıntıları.

Abone ol

Dünya genelinde milyarları bulan izleyiciyi ekran başına bağlayacak şampiyonlar ligi final maçının taşıma işlemleri için bir Türk şirketi seçildi. Final maçının kusursuz bir şekilde organize edilmesini sağlamaktan sorumlu T.E.A.M. (Television Event and Media Marketing AG) şirketi nakliye lojistiği için Schenker Arkas’ı seçti. Schenker Arkas hava ve kara nakliye hizmetleri sunarak yaklaşık 600 ton malzemenin doğru ve zamanında ulaştırılmasını sağladı. Atatürk Olimpiyat stadyumunda 25 Mayıs 2005 tarihinde gerçekleştirilecek olan final maçı için spor malzemelerinden, VIP çadırlarına, yayın araçlarından, gıda ürünlerine kadar tüm taşıma işleri gerçekleştirildi.

Sektöründe dört yıldır şampiyon

Şampiyonlar ligi finalini Türkiye’ye taşıyan Schenker Arkas, Lufthansa Havayolları tarafından başarılı hizmetleri ve gerçekleştirdiği ciro nedeniyle 2001 - 2004 yılları arasında dört kez üst üste hava kargonun Türkiye şampiyonu oldu. İstanbul (Genel Müdürlük) İzmir , Bursa ve Denizli'deki ofislerinde 330 personeli ile her türlü lojistik konularında hizmet veren Schenker Arkas Türkiye, 1995 yılında Schenker ve Arkas Holding ortaklığıyla kuruldu. Schenker Arkas’ın bu başarısında dünya çapındaki 39 bin personel ve 1100 ofislik acente network’u bulunan Schenker desteğinin büyük payı var.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com