BIST 10.078
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,45
HABER /  GÜNCEL

Telsim'den yepyeni bir hizmet

Telsim, şirketlerin telekomünikasyon giderlerini azaltmak için şirketlerin mobil hatları ile şirket çalışanlarının ve 4'er yakının bireysel hatlarını tek bir çatı altında bi

Abone ol

Bu tarifeyle şirketler, çalışanları, çalışanların 4’er yakını ayda sadece 8,90 YTL abonelik ücreti ödeyerek birbirleriyle 300 dakika ücretsiz konuşuyorlar. KurumsalAile abonelerinin 300 dakikadan sonraki görüşmeleri, 0,07 YTL (KDV dahil, ÖİV hariç) dakika bedeli ile ücretlendiriliyor. KurumsalAile haricinde kalan diğer Telsim hatlarına doğru yapılan aramalar için ise dakikasına 0,15 YTL (KDV dahil, ÖİV hariç) tarife ücreti ödeniyor.

KurumsalAile/Özel Kurumlar paketinden; belirlenen koşulları karşılayan İSO’ya bağlı ilk 500 şirket ve çalışanları, Büyükşehir Belediyeleri’nin olduğu illerdeki Ticaret Odaları’nın açıkladığı ilk 100 firma, Büyükşehir Belediyeleri’nin olmadığı yerlerde ise Ticaret Odaları’nın açıkladığı ilk 30 şirket, en az 100 abonelik başvurusu yapan diğer şirketler ve organizasyonlar, personeli ve 4’er yakınları ile birlikte yararlanabiliyorlar. KurumsalAile Özel Kurumlar aboneliği için her bir kurumun Telsim ile protokol yapılması gerekiyor.

Tüm Telsim CepShop’lar ve Kurumsal Satış Kanalları’ndan satışa sunulan KurumsalAile/Özel kurumlar ile ilgili ayrıntılı bilgi, www..telsim.com.tr internet adresinden edinilebiliyor.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com