BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Şampiyon, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına başladı. <br/>Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen sarı-kırmızılı takımın, sağlık testler...

Abone ol

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen sarı-kırmızılı takımın, sağlık testleri ve kan kontrolleri yapıldı. 8 Temmuz Pazartesi gününe kadar İstanbul’da kalarak çalışmalarını sürdürecek. Sarı-kırmızılı takım daha sonra İngiltere’nin Birmingham kentine giderek ilk etap kamp hazırlıklarını gerçekleştirecek. İngiltere’de Shrewsbury Town ve Notts County ile birer hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray, daha sonra İstanbul’a dönecek.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa katılan oyuncular şu şekilde:
"Albert Riera, Aykut Erçetin, Ceyhun Gülselam, Emmanuel Culio, Emmanuel Eboue, Emre Çolak, Eray İşcan, Erman Kılıç, Furkan Özçal, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Kazım Kazım, Mehmet Batdal, Nordin Amrabat, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Sercan Yıldırım, Yekta Kurtuluş, Yiğit Gökoğlan."
Aurelien Chedjou, Burak Yılmaz, Didier Drogba, Fernando Muslera, Johan Elmander, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder ise kampa 8 Temmuz 2013 günü İngiltere’de katılacak.
(İHA)