BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,75
ALTIN 2.390,25
HABER /  DÜNYA

Şampiyon, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Anadolu Efes’ten, Galatasaray Medical Park’a transfer olan Sinan Güler, sağlık kontrollerinden geçti.<br/>Öğle saatlerinde Liv Hospital Hast...

Abone ol

Anadolu Efes’ten, Galatasaray Medical Park’a transfer olan Sinan Güler, sağlık kontrollerinden geçti.
Öğle saatlerinde Liv Hospital Hastanesi’nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından açıklamalarda bulunan Güler, “Geçen sezon kazanılan şampiyonluk sonrası, Galatasaray Medical Park’ın önümüzdeki sezona 4 kulvarda büyük hedeflerle giriyor olması benim için heyecan verici” dedi.
Galatasaray Medical Park’ın yeni transferi Sinan Güler, Galatasaray Lisesi mezunu olan dedesinin, şu anı görüyor olsa çok gururlanacağına değinerek, “Umuyorum ki bu formayı gururlu bir şekilde taşırım ve takımımın başarılarına katkıda bulunabilirim. Zaten şampiyon olmuş bir takıma dahil olmak beklentileri artırıyor. Hem takımın kimyası hemde ilerideki başarıların yenilenmesi ve tekrar kazanılması açısından. En iyi şekilde hazırlanıp yeni sezonda formamın hakkını verip, sezona en iyi şekilde başlamak istiyorum” diye konuştu.
Galatasaray Medical Park Şube Koordinatorü Murat Özyer, 1983 doğumlu Sinan Güler’in İTÜ altyapısında yetiştiğini vurgulayarak, “Sinan, eğitimini iyi bir şekilde tamamladı. Hem Darüşşafaka, Beşiktaş ve Anadolu Efes’in formalarını giymiş bir oyuncu. 2007’den beri Milli Takım’ın formasını giyen bir oyuncu. Bu sezon Euroleague’de mücadele edeceğiz ve önemli bir sezona değerli bir transferle başlıyoruz. Sinan Güler’e hoş geldin diyorum ve yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Murat Özyer, bir basın mensubunun transferler hakkında sorduğu soruya ise, “N’dong bilindiği gibi şampiyon olduktan sonra basketbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Şuanda N’dong’un yerini doldurmak için dolayısıyla uzun bir pivot arıyoruz. Carlos Arroyo’nun karşılıklı opsiyonu var, hem kulüp hem de kendisi açısından. Bu konuda bir hamlemiz olacak. 0 gün içerisinde netleşir. İskelet kadromuzu zaten Euroleague’de oynamayı hedeflediğimiz için uzun süreli kontratlar yapmamız dolayısıyla şampiyon olan kadromuzun büyük bir kısmı bizimle beraber olmaya devam edecek” cevabını verdi.
(İHA)