BIST 9.886
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.449,23
HABER /  GÜNCEL

’’Şampiyon’’ İzmir’de

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı için İzmir’e geldi. ’Şampiyon’ tezahüratları ile takım...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı için İzmir’e geldi. ’Şampiyon’ tezahüratları ile takımlarını karşılayan sarı-lacivertli taraftarlar, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı adeta yangın yerine çevirdi.
Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor’a konuk olacak 2013-2014 sezonu şampiyonu Fenerbahçe, bu karşılaşma için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla İzmir’e geldi. Sarı-lacivertli takımı çok sayıda taraftar coşkuyla karşıladı. Fenerbahçe kafilesi, Adnan Menderes Havalimanı’nda taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı.
Taraftarlar, teknik direktör Ersun Yanal ve Moussa Sow’a çiçek verdi. Sarı-lacivertli ekip, daha sonra İzmir’de konaklayacağı otele geçti.
Fenerbahçe’nin Akhisar Belediyespor maçı kafilesinde şu futbolcular yer aldı: "Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Alper Potuk, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Samuel Holmen, Muhammed Akarslan, Moussa Sow, Emmanel Emenike, Pierre Webo."
Hakem Ali Palabıyık’ın yöneteceği Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe karşılaşması yarın saat 19.00’da başlayacak.
(İHA)