BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Samasta hücre kıyağı

Ogün Samast'a cezasını çektiği Kandıra F tipi cezaevinde eşlik etmesi için bir hücre arkadaşı bulundu.

Abone ol

Gazeteci- yazar Hrant Dink’in katili Ogün Samast'a cezasını çektiği Kandıra F tipi cezaevinde eşlik etmesi için bir hücre arkadaşı bulundu!

Gazeteci- yazar Hrant Dink’in katili Ogün Samast, cezasını çektiği Kandıra F tipi cezaevinde çocuklar gibi ağlıyor. Uzun zamandan beri cezaevi savcılarına ağlayarak yalnızlıktan şikayetçi olan Samast için çözüm bulundu.

Aylardan beri yalnızlıktan sıkıldığını söyleyen ve cezaevi yetkililerine sürekli ağlayan Ogün Samast’a eşlik etmesi için bir hücre arkadaşı bulundu. Cezaevi müdürlüğü titiz bir araştırma yaparak, Samast’la aynı hücrede yatacak kişinin uygun ve Samas’tı oyalamada usta bir mahkum olmasına özen gösterildi. Yaklaşık 15 gün önce Samast’ın hücresine yerleştirilen diğer mahkum Samast’ın neredeyse babası yaşında. Kendisine arkadaşlık yapması için hücresine yerleştirilen mahkum için cezaevi yetkililerine, “Bunu yapmasaydınız kendi kendimi ellerimle boğacaktım. Her şeye dayanabiliyorum ama yalnızlığa asla” diyerek minnettarlığını ileten Samast’ın bu mutluluğu cezaevi yetkililerini de rahatlattı.