BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

Salih Müslim hakkında bir flaş karar daha!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çukurambar'daki vergi dairesinde 1 Şubat'ta gerçekleştirilen bombalı saldırı ile ilgili terör örgütü PYD'nin eski lideri Salih Müslim hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Abone ol

Çekya'nın başkenti Prag'da yakalanarak gözaltına alınan PYD'nin eski Eş Başkanı Salih Müslim için bir yakalama kararı daha çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, vergi dairesindeki bombalı saldırı nedeniyle terör örgütü elebaşı Salih Müslim'in yakalanmasını istedi. Başsavcılık bu yakalama kararı ile birlikte 3 ayrı yakalama kararını iade talepnamesinde yer alması için Adalet Bakanlığı'na gönderdi. 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Salih Müslim'in bugün mahkemeye çıkarılacağını ve hakkındaki kararın verileceğini açıklamıştı. Müslim'in Türkiye'ye iade edilip edilmeyeceği mahkemenin kararına göre netlik kazanacak.

DURUŞMA YARINA ERTELENDİ: Habertürk TV'ye bağlanan Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı iletilen belgelerin incelenmesi için bugün yapılacak duruşmanın yarına ertelendiğini açıkladı.