BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,82
ALTIN 2.399,26
HABER /  GÜNCEL

Sakarya hava durumu okullar tatil mi?

Sakarya Adapazarı'ndan kar yağışı bastırdı hava durumu raporlarına göre kar daha da bastıracak. Peki Sakarya'da bugün okul tatil mi, 18 şubat yarın tatil kararı için gözler valilikte...

Abone ol

SAKARYA'da kar yağışı bastırdı, hava durumu raporlarına göre kar yağışı öğleden sonra daha da artacak. Peki Sakarya'da okul bugün tatil mi, karın gece daha da etkili olacağını belirtti yarın 18 şubat çarşamba günü okullar tatil olur mu gözler valilikten gelecek tatil kararında...

Sakarya'da, kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kent merkezinde gece başlayan kar yağışı, sabah etkisini artırdı.

Vatandaşlar, yağış ve fırtınanın etkisiyle caddelerde yürümekte güçlük çekti, sürücüler ise trafikte zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri, kar küreme ve tuzlama araçlarıyla müdahale için hazır bekletiliyor.

Trafik ekipleri de ulaşımın aksamaması için sürücüleri kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-02-17-at-10.46.23-am.png

KOCAELİ'DE KAR BASTIRDI

KOCAELİ'de kar yağışı başladı, öğleden sonra etkisini daha da arttıracak. Hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar cuma gününe kadar düşecek. kar yağışı haftasonuna kadar devam edecek. Peki Kocaeli'de bugün okullar tatil mi? Valilikten bu konu hakkında henüz bir açıklama yok.

Beylikdüzü taraflarında tipi şeklinde başlayan kar yağışı öğleden sonra İstanbul ve Kocaeli çevresinde etkisini arttıracak. Peki İstanbul'da bugün okullar tatil olur mu, gözler İstanbul Valiliği'nden gelecek haberlerde.  Meteoroloji kar yağışının bu gece etkisini daha da arttıracağını açıkladı. Bu durum yarın yani 18 şubat Çarşamba günü okulların tatil olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-17-at-10.05.05-am.png