BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sahur vakti o mesajlar katil etti

Karısının kendisini aldattığından şüpheleniyordu. Sahur vakti mesajları gören koca çılgına döndü...

Abone ol

İzmir'in Buca ilçesi Şirinyer semtinde sahur vaktinde meydana gelen olayda, eşinin cep telefonuna gelen aşk mesajını görerek cinnet getiren koca, karısını boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Şirinyer semti 339 sokak numara 17/1'de sabaha karşı 03.30'da meydana geldi. Çığlık sesleri duyan vatandaşlar, bir bayanın bıçaklanmış olabileceği yönünde polise ihbarda bulundu.

SAHUR VAKTİ TARTIŞTILAR

Olay yerine giden polis ekipleri, zemin kattaki dairenin kapısını çaldı ancak açan olmadı. Evin kapı camını kırarak içeri giren ekipler, yerde kanlar içinde yerde yatan bir çocuk annesi Esra K.'nın (27) bedeni ile karşılaştı. Olay yerine hemen 112 Acil Servis çağrıldı. Eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde boğazından bıçaklanan Esra K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

EŞİNİN TELEFONUNDA MESAJLAR YAKALADI

Eşini bıçaklayarak öldüren ve olay sonrası evden ayrılan Taner K. (32), kendi babası tarafından polis ekiplerine teslim edildi. Taner K.'nın polise verdiği ilk ifadede, eşi Esra K.'nın cep telefonunda çeşitli mesajlar yakaladığını, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini söylediği ileri sürüldü. Taner K.'nın sahur vaktinde eşi ile bu nedenle tartıştığı ve ardından cinnet getirerek eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. Polis, evde bulduğu 4 ayrı cep telefonuna incelemek üzere el koydu.

MESAJLAŞTIĞI KİŞİ EVİN YAKINLARINDA YAKALANDI

Polis ekipleri olay sonrasında çevrede yaptıkları araştırmada, Esra K. ile mesajlaştığı ve arkadaşlık ettiği iddia edilen H.C.'yi (35) evin yakınında yakalayarak gözaltına aldı. Genç kadının cesedi, otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İFARLIK İNCİR CANINDAN ETTİ

[PAGE]

Bursa'da 72 yaşındaki bir adam, iftara 10 dakika kala incir toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Yaylacık köyünde meydana geldi. İftarlık incir toplamak isteyen 72 yaşındaki Hüseyin Çamalan, ezana 10 dakika kala evinin bahçesindeki incir ağacına çıktı.

Olgunlaşmış incirleri toplamak isteyen yaşlı adam, bir anda dengesini kaybetti. Düşerek ağır yaralanan Hüseyin Çamalan, hemen oğlu tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Fakat yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı.

GENÇ KIZI SIRTINDAN BIÇAKLADILAR

[PAGE]

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dedesinin evine temizliğe giden bir genç kız, sırtından bıçaklanıp iple boğularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Menderes Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda market çalıştıran İbrahim Çetin'in (45) kızı Alaşehir Sekine Evren Meslek Lisesi 11.sınıfı öğrencisi Emine Çetin (17), marketin üst katında oturan dedesi Orhan Çetin'in evine temizlik yapmak için gitti.

Dede ve babaannesi Manisa'da olan Emine Çetin'e yengesi Bircan Çetin (21) yardım ettikten sonra zemin kattaki markete gitti. Market çalışanlarından biri, davetli oldukları iftara gitmek için Emine Çetin'e seslenmek üzere eve çıktığında, genç kızı kanlar içinde yerde gördü.

Haber verilmesi üzerine ağabey Musa Çetin ve market çalışanlarının otomobilleriyle Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emine Çetin, yolda hayatını kaybetti.

Genç kızın, sırtından iki kez bıçaklandığı, başından darbe aldığı ve boğazından iple boğulduğu tespit edildi. Yapılan incelemede suç aleti ekmek bıçağı olay yerinde bulunurken, işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine el konuldu. Polis ifadelerine başvurmak üzere genç kızın babası İbrahim Çetin, ağabeyi Musa, yengesi Bircan Çetin ile 5 market çalışanını Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İFTARA İKİ DAKİKA KALA İNTİHAR ETTİ

[PAGE]

Şanlıurfa'da 2 çocuk annesi, ailevi meselelerden dolayı girdiği ruhi bunalım sonucu iftara 2 dakika kala, sulama kanalına atlayarak intihar etti. Kadının olay yerine gelen erkek kardeşi, sinirlerine hakim olamayarak küçük kardeşini tokatladı.

Edinilen bilgiye göre olay, DSİ'ye ait Balaman Köprüsü sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, Ümmü Gülsüm Ş. (23) ailevi meselelerden dolayı girdiği ruhi bunalım sonucu, iftara 2 dakika kala sulama kanalına gelerek, kendisini kanala attı.

Ablasının arkasından gelen küçük kardeşi, kurtarmak için ablasının arkasından kanala atladı. Akıma kapılan Ümmü Gülsem Ş.'nin cesedi suda kaybolurken, ablasını kurtaramayan kardeşi ise kanaldan çıktı. Daha sonra jandarma ve polis ekipleri çağrıldı.

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Bu sırada olayı duyan genç kadının büyük kardeşi olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan abi, küçük kardeşini tokatladı.Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç, olay yerinden uzaklaştırıldı. Havanın kararması üzerine Ümmü Gülsüm Ş.'nin cesedine ulaşılamazken, genç kadının cesedinin yarın aranacağı öğrenildi.

POLİSİ ŞEHİT EDEN ZANLININ ÇILRDIRTAN İSTEĞİ

[PAGE]

Konya'da radar uygulaması yapan polis memurunu şehit eden, bir astsubayı yaralayan ve vurularak etkisiz hale getirilen zanlının mahkemede, "beni vurdular hak iddia edebilir miyim" diye sorduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz Salı günü Konya Karaman Karayolu Avdul köyü girişinde radar uygulaması yapan 15 yıllık polis memuru evli ve 2 çocuk babası Ömer Durmaz, yakın mesafeden ateş edilerek öldürülmüştü. Olayla ilgili radar aracını inceleyen polis, zanlının üniversite 4. sınıf öğrencisi Hakan Dinçer (21) olduğunu ve motosikletle radar aracına yaklaşarak polisi şehit ettiğini tespit etmişti.

Olaydan yaklaşık 24 saat sonra Çumra ilçesine bağlı Kuzucu köyünde olduğu tespit edilen Hakan Dinçer'le polis ve jandarma çatışmaya girmiş, bir astsubay yaralanırken, zanlı ayaklarından vurularak etkisiz hale getirilmişti. Ellerine kelepçe vurulan zanlı, 2 gün kaldığı hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

MAHKEMEDE HAK İDDİA ETMEK İSTEMİŞ
Dün Çumra Adliyesi'nde savcıya ifade verdikten sonda nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı Hakan Dinçer'in talebi mahkemeyi bile şaşırttı. Kim olursa olsun, önüme çıkan ilk kişiyi öldürecektim, polis çıktı diye ifade veren zanlı nöbetçi mahkemede, "Beni bacaklarımdan vurdular, ben hak iddia edebilir miyim" diye sorunca salonda bulunanlar şaşkınlık geçirdi.

Daha sonra mahkeme heyeti zanlıyı tutuklayarak Konya E Tipi Cezaevi'ne gönderdi. Öte yandan, olayın tamamen bireysel bir eylem olup olmadığı ile ilgili polis ve jandarmanın önümüzdeki günlerde çalışmasını sürdürmesi bekleniyor.

ÖLDÜĞÜNE İNANAMAYIP HASTANEYİ AYAĞA KALDIRDILAR

[PAGE]

Kanser hastası olan 43 yaşındaki Mustafa Yıldız'ın yakınları, "Yüzü sıcak, nabzı atıyor daha ölmedi" diyerek hastaneyi ayağa kaldırdı. Morga götürülürken yakınlarının ısrarı ile tekrar muayenesi yapılarak EKG cihazına bağlanan Yıldız'ın yakınları hayal kırıklığı yaşadı.

Merkez Melikgazi ilçesi Alparslan Mahallesi'nde kanser hastası olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Mustafa Yıldız fenalaştı. 112 sağlık ekiplerinin çağırılmasıyla ilk müdahalesi yapılan Yıldız kurtarılamadı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Yıldız, görevliler tarafından hastanenin morguna kaldırılmak istendi.

Bu sırada Yıldız'ın yakınlarından Leyla Akın, "Mustafa daha ölmedi. Nabzı atıyor, teni halen sıcak" diye bağırarak sağlık görevlilerinin müdahale etmesini istedi.

Mustafa Yıldız'ın kardeşi olduğu öğrenilen Ahmet Yıldız da, "Ağabeyim daha ölmedi, gelin nabzına bakın. Ne olur müdahale edin" diyerek sağlık ekiplerini yardıma çağırdı.

Sağlık ekipleri acil servisin koridorunda Mustafa Yıldız'ı yeniden kontrol etti. Sağlık ekiplerinin kontrolü sırasında Leyla Akın da kalp atışlarını gösteren EKG cihazına baktı. Ahmet Yıldız ise yerde oturarak sağlık ekiplerinin müdahalesini endişeli gözlerle izledi.

Sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında, Yıldız ailesi Mustafa Yıldız'ın öldüğünü kabullendi.Yıldız'ın cenazesinin görevliler tarafından morga götürülmesi sırasında gözyaşlarına boğulan Leyla Akın, "Oraya koymayın, Mustafa karanlıktan korkar. Ben de yanında durayım" diye bağırarak hastane koridorlarını inletti.

KAYINVALİDESİNE KIZDI 4 AYLIK KARISINI BOĞDU

[PAGE]

Kayseri'de demir işçisi şahıs, 4 ay önce evlendiği 21 yaşındaki karısını boğarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Melikgazi ilçesi Mimsin semti İpek apartmanında yaşandı. Evlendiği günden bu yana şiddetli geçimsizlik yaşadıkları iddia edilen Sevilay (21) ile Osman D. (32) çifti tartışmaya başladı.

Kayınvalidesi ile anlaşamadığı ve bir anlık cinnet geçirerek 4 aylık eşini boğarak öldürdüğü ileri sürülen Osman D., polis ekipleri tarafından yakalandı. Adli Tıp'ta muayeneden geçirilen Osman D. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.