BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.430,92
HABER /  GÜNCEL

Sahte polisten tecavüz sonrası özür!

İki yıl önce müzikholden kadın kaçıran Nurçinler çetesine ilişkin çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Abone ol

İstanbul Avcılar'da 2 yıl önce polis kıyafetiyle müzikholden kadın kaçırıp Türkiye'nin gündemine oturan, ardından Özbeyler çetesi çıkan savaşta iki ferdi öldürülen Nurçinler çetesine ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı! 

Zanlıların, müzikholden kaçırdıkları C.K. adlı kadına tecavüz ettikten sonra 'Biz ettik sen etme, bacımızsın, kardeşimizsin, bu iş tatlıya bağlayalım' dediğine ilişkin bilgiler soruşturma dosyasında yer aldı.

C.K. dehşet gecesini şöyle anlattı:

'Tecavüz sonrası C.N., 'Biz ettik sen etme, bir hata yaptık gel bu işi tatlıya bağlayalım, yoksa bu işin sonu çok kötü olur' dedi.' Genç kadın tecavüzcülerden birini de bacağındaki benden teşhis etmiş. Olay sonrası tutuklanan 6 kişinin 55 yıl hapsi isteniyor. Grup, yargı sürecini etkilemek için mahkeme üyelerine de ulaşmaya çalışmış. 

BİR KILIF UYDURURUZ 

Cengiz Nurçin ile A.A. arasındaki mahkemeyi etkilemeye ilişkin görüşme şöyle:

C.N: O sü..k için de zaten Bekir görüşmeler yapıyor oldu olmadı mekancıyla takılıyorlarmış zaten ona da bir kılıf uyduracağız,
A.A: Abi gereken yapılacak. Valla bu mahkeme tahliye bekliyoruz,
C.N: Tahliye bekliyoruz, söylenilen odur, heyette değişiklik olmazsa...
Çete üyeleri, mahkeme üyelerini etkilemek için para önermeyi düşünmüş. Bu nedenle işadamı N.Ö. kaçırılmış. Cengiz N.'nin, N.Ö.'ye 'Ağabeyin ne kadar ödeyebilir. Kardeşimin mahkemesi var. 50 bin TL lazım' deyip dövdüğü, çıplak fotoğraflarla şantaj karşılığı, para aldığı öne sürüldü.

CELLATLARIMIZI SAVUNMUŞUZ

Nuri ve Vedat Ergin kardeşler, kendilerine yöneltilen soruları cezaevinden yanıtladı. Uşak Cezaevi isyanında kaydedilen ve 8 yıl sonra ortaya çıkan görüntülerde Nuri Ergin'in, 'Devlet bana Mustafa Duyar'ı öldürttü', kardeşinin ise 'Veli Küçük'ü ara, bizi sor' dediği belirlenmişti. Vedat Ergin, olayda Küçük ismini jandarma kontrpiyede kalsın diye söylediğini belirtti. Duyar'ın Küçük'ün öldürttüğü iddiası ve görüntülerin Savcı Zekeriya Öz'e kim tarafından gönderildiği sorusunu yanıtlayan Ergin, 'Veli zaten biliyordur. İsyanda Duyar ve Küçük isimlerini farklı zamanlarda anmışız. Montajlanarak Duyar cinayeti ile Küçük irtibatlandırılarak yollanmış' dedi. Ergin, Küçük'ü tehdit etmelerini 'Silivri'den küçük ajancıklarıyla oyunda' diye açıkladı.

ERTOSUN'U SUÇLADI:

HSYK üyesi Ali Suat Ertosun hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Ergin, 'Biz cellatlarımızı savunmuşuz. Şimdi herkes daha net ortada. Ertosun bizi öldürtemedi, ağaları da öldürtemedi. Şimdi ağaları Ertosun'u kanal kanal gezdirip bize mesaj yolluyorlar' diye konuştu.

BU ÇOCUĞU ANNESİ BU HALE GETİRDİ! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Mersin'de 6.5 aylık bebeğin, öz annesi tarafından darp edildiği öne sürüldü. İhbar üzerine polis nezaretinde evinden alınıp hastaneye kaldırılan bebeğin birçok yerinde kırık tespit edilirken, gözündeki şişlik ve yaralar dikkat çekti.

Ankara'da özel bir rehabilitasyon merkezinde şoför olarak çalışan 32 yaşındaki Oğuz Akiner, gönlünü kaptırdığı A.Akiner (25) ile yaklaşık 2 yıl önce hayatını birleştirdi. Ancak bir süre sonra çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı aldı.

Oğuz Akiner, boşanma işlemleri için mahkemeye başvururken, bir aylık hamile olan eşi A. Akiner ise Mersin'in Silifke ilçesinde yaşayan ailesinin yanına döndü. Bir süre sonra doğum yapan ve boşanma işlemleri devam eden çiftin bir erkek çocuğu oldu ve bebeklerine; 'Doruk Efehan' adını verdi. 6.5 aylık olan Doruk bebek, 10 gün önce feci şekilde dövülmüş halde hastaneye kaldırıldı. Yediği dayak nedeniyle vücudunun her yeri morluklar içinde kalan minik yavru, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi görürken, baba Oğuz Akiner, çocuğu bu hale annesinin getirdiğini öne sürdü.

POLİS NEZARETİNDE OĞLUMU EVİNDEN ALIP HASTANEYE KALDIRDIK

Eşi ve ailesinin herhangi bir sosyal güvencesi olmadığı için ona çocuğunun sağlıklı bir gelişim gösterebilmesi için zaman zaman maddi yardımda bulunduğunu anlatan Oğuz Akiner, "Bir akşam evde otururken telefonum çaldı. Arayan eşimin ağabeyiydi ve benden kendilerine para göndermemi istedi. Neden diye sorduğumda ilk başta söylemedi ısrar edince oğlumun hasta olduğunu söyledi. Bende istenilen miktarı banka hesabına yatırdım ve daha sonra oğlumun hastaneye kaldırılıp kaldırılmadığını sordum ama olumsuz yanıt aldım. Israr ettim ama onlar oğlumu hastaneye kaldırıp tedavi altına aldırmadı. Bunun üzerine Silifke'de bulunan kız kardeşim Derya'ya haber verdim. O da durumu polise bildirdi ve oğlum polis eşliğinde annesinin evinden alınarak hastaneye kaldırıldı. Gerçeği de burada öğrendik" dedi.

OĞLUMUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM

Oğlunun önce Silifke Devlet Hastanesi'ne ardından da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildiğini belirten Akiner, burada darp iddialarının doktorlarca da doğrulandığı ve raporlarda yer aldığına dikkat çekti. Oğlunun elmacık kemiğinin kırık olduğunu ve aynı kırıkların vücudunun çeşitli bölgelerinde bulunduğu gibi sol gözünün de şişlik nedeniyle görmediğini anlatan Akiner, oğlunun aynı zamanda beyin travması geçirdiğinin tespit edildiği bilgisini de verdi.

Akiner, "Eşim evde anne ve babasının yanında 2 kardeşiyle birlikte yaşıyor. Eşim dışında anne babası ya da diğer kardeşleri de oğlumu darp etmiş olabilir. Ancak eşimin psikolojik rahatsızlığı olduğunu bildiğim için daha çok kendinden şüpheleniyorum. Artık son sözü yargı söyleyecek" diye konuştu.

Eşinin psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve bu durumun ayrılmalarının da gerekçesi olarak öne çıktığını kaydeden Akiner, günlerce hastanede yatıp kalktığını ve oğlunun sağlığına kavuşmasından başka bir şey de düşünmediğini ifade etti. Oğlunun tedavisi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı gibi gerekenin yapılması için çaba sarf ettiğini belirten Akiner, mahkemenin de artık çocuğunun velayetini kendisine vermesini beklediğini de sözlerine ekledi.

BEBEĞİN DARP EDİLDİĞİ DOĞRU AMA KONU ARTIK YARGIYA İNTİKAL ETTİ

6.5 aylık olan Doruk Efehan Akiner'in sağlık durumu hakkında bilgi veren, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdal Doruk ise, birçok yerinde kırık ve yaralanma gibi nedenlerden dolayı acil serviste kabul edilen bebeğin, yaklaşık 10 günden bu yana hastanede tedavi altında tutulduğunu söyledi.
İç kanaması olan bebeğin, bu durumunun göz ve benzeri organları baskı altında tutmaması ve kanın vücutta normal bir şekilde akışının sağlanabilmesi amacıyla ameliyata alındığına dikkat çeken Doruk, tedavinin de sürdürüldüğünü belirtti.

Darp iddialarını doğrulayan Doç. Dr. Doruk, konunun yargıya intikal ettiği için bu konuda çok fazla açıklama yapmasının da doğru olmadığının altını çizerek, bebeğin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını ve iç kanamasının henüz durdurulamadığını, bu nedenle de tam olarak iyileştiğini de söyleyemeyeceklerini dile getirdi. Doruk, babasının isteği doğrultusunda bebeğin Ankara'da yer alan Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki hastaneye sevk edileceğini de sözlerine ekledi.

AİLE BOYU ŞANTAJ ÇETESİ! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Antalya'da cinsel ilişkiye girdikleri işadamlarının görüntülerini kaydedip şantaj yaptıkmları iddia edilen aynı aileden 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı. Anne, kızı, oğlu ve erkek kardeşinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda seks kaseti ve gizli kamera düzeneği ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine başvuran adı açıklanmayan bir işadamı, kendisine tuzak kurulduğunu ve cinsel ilişki görüntülerini çeken kişilerin şantajla para istediğini söyledi. Bu ihbar üzerine harekete geçen polis, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışmada bu sabah operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda eşinden boşanmış G.B., kızı E.F., oğlu E.F. ve erkek kardeşi A.B. gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda, gizli kamerayla çekildiği bildirilen işadamlarına ait çok sayıda cinsel ilişki görüntüleri ve kamera düzenekleri ele geçirildi. Polis,a şikayette bulunan işadamından 500 bin dolar istendiğini belirtirken, yapılan ilk incelemede şantaja maruz kalan 3 kişiye daha ulaşıldı.

Ele geçirilen kasetlerdeki görüntüler incelemeye alındı.