BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Sahte doktor yakalandı

Kendini doktor olarak tanıtıp, sahte muayeneler yapan bir kişi yakalandı

Abone ol

Otomobilindeki DR yazılı plaka ile Bursa ve Balıkesir il merkezlerinde kendini doktor olarak tanıtıp, sahte muayeneler yapan ve vatandaşları yüklü miktarlarda borçlandıran, ardından kaçan Hüseyin G.İ sisimli şahıs jandarmanın sıkı takibi sonucu Altınoluk'ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Balıkesir'deki resmi nikahlı eşini ve 2 çocuğunu bırakıp, dini nikahla yaşadığı M.E. (22) ile birlikte Edremit Körfezi'ndeki tatil beldesi Altınoluk'a gelen Hüseyin G.İ., 16 DR 998 plakalı ve üzerinde doktor amblemi bulunan özel otomobiliyle önce bir pansiyonu dolandırdı.

Kaldıkları pansiyonun parasını sonra ödeyeceğini söyleyerek kayıplara karışan Hüseyin G.İ.'nin daha sonra bir eczaneden 800 YTL civarında ilaç aldığı, Balıkesir'deki bir kuyumcudan yaklaşık 700 YTL'lik altın aldığı ve bir taksiciyi de, "Kredi kartımın limiti doldu, sonra öderim" diyerek dolandırdığı iddia edildi.

2 kişiyle dini nikahlı olarak yaşadığı öne sürülen ve medikal işi ile uğraşan son dini nikahlı karısı M.E.'nin yanında bir bayanı kürtaj için ön muayene yaptığı iddia edilen sahte doktor, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı istihbarat timleri ve Altınoluk Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir kafede otururken yakalandı.