BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şahinbey'de öğrencilere bilgisayar dağıtıldı

Şahinbey Belediyesi tarafından, okullarında birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar dağıtıldı.

Abone ol

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, belediyelerin eğitime bu şekilde destek vermelerinin kendilerini mutlu ettiğini, hediye alan öğrencilerin yeni ufuklara doğru yıl alacaklarını söyledi.

Serin, "Belediyelerimizin bu şekildeki desteklerinin artarak devam etmesi en büyük temennimizdir" dedi.

İlk olarak temizlik kampanyasından bahsederek konuşmasına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, göreve geldikleri günden beri temizliğe önem verdiklerini belirterek, "Bu konuda daha çok ne yapabiliriz diye düşündük. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bizlere destek vermeleri amacıyla temizlik kampanyasını başlattık. Önemli olan temizlik değil çevreyi kirletmemektir. Temizlik araçlarımızı komple yenildik. Bu işi hakkıyla yapıyoruz" diye konuştu.

"Gönül arzu eder ki; bütün öğrencilerimize bilgisayar hediye edelim" diyen Başkan Tahmazoğlu, "Bu yıl okul birincilerine ve SBS'de, LGS'de ilk 500'e giren öğrencilerimize bilgisayar vereceğiz. Bundan sonra da eğitime desteklerimiz artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.