BIST 10.005
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.431,67
HABER /  DÜNYA

Sahiller turistlere kaldı

Hava sıcaklığının 36 derece, nem oranının ise yüzde 77’yi bulduğu Antalya’da su parkları ve sahiller, Ramazan ayının başlaması ile turistler...

Abone ol

Hava sıcaklığının 36 derece, nem oranının ise yüzde 77’yi bulduğu Antalya’da su parkları ve sahiller, Ramazan ayının başlaması ile turistlere kaldı.
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinin hava sıcaklığını 30 derece, nem oranını ise yüzde 77 olarak açıkladığı Antalya’da, bazı noktalarda bulunan termometreler ise 36 dereceyi gösteriyor.
Sıcak ve nem nedeniyle pek çok Antalyalı Ramazan’da evde kalmayı tercih ederken, plajlar ve su parkları da kentte tatil yapan turistlere kaldı.
Eşi ile birlikte tatil yapan Balot Eduard, Türkiye’ye ilk defa geldiğini, her şeyden memnun kaldığını dile getirdi. Eduard denizde, su parklarında ve Türk hamamında dinlendiklerini söyledi.

"TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM"
Çocuklarıyla birlikte Rusya’nın Krasnoyarsk kentinden üçüncü defa Antalya’ya gelen Lebedinskaya Tatyana ise, “Türkiye’yi çok seviyorum, devamlı geliyorum. İnsanlar, onların bize yaklaşımı, verilen hizmetler hepsi çok güzel. Bilmediğimiz her şeyde yardım ediyorlar. Eğlenecek çok şey var. Türkiye’nin birkaç bölgesinde bulunduk. Denize gittik, rafting yaptık. Üçüncü defa buraya geliyorum ve umut ediyorum ki son olmayacak” dedi.
(İHA)