BIST 10.335
DOLAR 32,21
EURO 34,76
ALTIN 2.455,70
HABER /  MAGAZİN

Şahan meslektaşlarına sitem etti

Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk'ün Şahan Gökbakar'ı programlarına çağırmama kararına Şahan bakın ne dedi?

Abone ol

CNNTÜRK'te ekrana gelen Cüneyt Özdemir'in sunduğu '5N1K' programına konuk olan Şahan Gökbakar, Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen'in ortak karar alarak programlarına kendisini davet etmemeleri ile ilgili durumu yorumladı.

Alaycı bir ifade ile konuşan Gökbakar, "Var, bana ambargo var. Yani ben ekmeği bile karne ile alıyorum. Bana ambargo ciddi anlamda var. Arabama benzin koymuyorlar. Hiçbir şekilde kola içemiyorum ve ekmeği karne ile alıyorum. Yani ayda bir et yiyorum ben. Ayda bir, o da yüz gram kıyma. Bana ambargo var. Olsun bu da geçer" dedi.

"Bu da geçer be gülüm" diyen Şahan, kendisine ambargo konduğunu duyduğunu belirttikten sonra, attığı kahkaha ile bu durumu ne kadar tuhaf karşıladığını gösterdi.

Beyazıt Öztürk ile arasında olan bir duruma Okan Bayülgen'in neden dahil olduğu imasında bulunan Şahan, "Kızmıyorum. Çünkü ne Beyazıt kalkıp bir şey dedi ne ben bir şey dedim. Bizim hakkımızda yani ikimizi ilgilendiren bir konuydu o, dolayısıyla ikimiz ilgileniyoruz o konuyla. Ama bi ambargo yedim" dedi. (Televizyon Gazetesi)