BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70
HABER /  SAĞLIK

Sağlık personeli ikramiye istiyor!

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Kurban Bayramı öncesi sağlık çalışanlarına birer maaş ikramiye verilmesini talep etti.

Abone ol

Erözgün, döner sermaye gelirlerinden sağlık çalışanlarına bayram öncesi birer maaş ikramiye verilmesinin mümkün olduğunu belirterek dar gelirli sağlık çalışanlarının bu bayram yüzlerinin gülmesini arzu ettiklerini vurguladı.

BAYRAM ÖNCESİ BİR MAAŞ BAYRAM İKRAMİYESİ

Erözgün, “Genel bütçeye yük olmadan döner sermaye ödemelerinden sağlık çalışanlarına bayram öncesi bir maaş tutarında bayram ikramiyesi ödenmesini istiyoruz” dedi.

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün bu konuda hiçbir yasal düzenlemeye gerek olmadığının altını çizerek bir genelge ile döner sermaye ödemelerinden bayramlarda sağlık çalışanlarına ikramiye şeklinde bir ödeme yapılması için verecekleri yazılı bir talimat tüm sağlık çalışanlarına gerçek bir bayram yaşatacaktır ifadesini kullandı.

Erözgün, "Tüm Sağlık-Sen olarak bayramların sağlık çalışanları için de bayram olmasını istiyoruz, bir maaş ikramiye bu sektörde çalışanların hem verimini arttıracak hem de yüzlerini güldürecektir” dedi.