BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sağlam: İki oyuncu daha alacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper kupayı kazanarak lige moralli başlamak istediklerini söyledi.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, baba ocağı Akçakoca ilçesinde düzenlenen 14. Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivaline katılmasının ardından ailesi ile hasret giderdi.

Akçakoca kent meydanında bulunan bir mekanda Babası Yılmaz, annesi Fatma, erkek kardeşi Atilla Sağlam ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile oturarak sohbet etti.

Sağlam, İHA mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada ligde güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "Bizim fikstür çekilirken tek isteğimiz vardı lige kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde yenilenen sahamızda, başlayalım diye oda gerçekleşti. Hedefi büyük olan takımların içerde bunla oynadım, dışarıda bunla oynadım gibi takım seçme lüksü yok. Zaten ligde bulunan her takımla oynayacağımız için beklenti içine girmedik. Ama iki tane yeşil beyazlı geçtiğimiz sezon şampiyon olan iki takımın mücadelesi inşallah güzel olur. Lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Süper Kupayı kazanarak lige moralli başlamak istediklerini ifade eden Sağlam, "Kamp çok iyi geçti. Bursa'da çalıştıktan sonra Avusturya'ya gittik 2 hafta orda kaldık. Şu an çalışmalara kendi şehrimizde devam ettiriyoruz. 7 Ağustos'ta oynayacağımız süper kupa karşılaşmasına kadar hazırlıklarımızı yapacağız, eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Sonuçta tabi iyi bir başlangıç yapıp Süper Kupa ile lige moralle girmek istiyoruz" diye konuştu.

Sağlam 2 oyunca daha kadrolara katacaklarını belirterek, "Yeni transferlerimiz olacak. 2 tane daha oyuncu kadromuza katacağız. O da inşallah önümüzdeki hafta içinde olacak" dedi.