BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,36
HABER /  GÜNCEL

Sağanak yağış geliyor

Sıcaklıklar bugün ve yarın düşecek. Cuma günü iç kesimlerde kar, kıyı kesimlerinde ise yağmur bekleniyor.

Abone ol

Türkiye genelinde bugün ve yarın hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak, ancak bu sıcaklık hafta sonunda yağmur ve kar yağışıyla birlikte tekrar düşecek.

Meteorolojik verilere göre, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sis, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak. Yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, doğu Karadeniz’in doğusu ile Kars ve Ardahan çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu gececek. Yağışlar; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Ruzgar; yurdun güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı,diğer yerlerde batı ve guneybatıdan hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Yarın, 1 ile 3 derece artacak olan sıcaklıklar hafta sonu yurdun büyük bölümünü yağmur ve kar yağışı etkisi altına alacağı için sıcaklıklar tekrar düşecek. İç ve doğu kesimlerde ve Marmara’da sabah saatlerinde sis bekleniyor. Ege kıyıları az bulutlu, Karadeniz parçalı ve çok bulutlu olacak. İç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

 

Kaynak: Hürriyet