BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.402,30
HABER /  GÜNCEL

Sadullah Ergin Ankara'ya döndü

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in Hatay'dan Ankara'ya geldiği belirtiliyor.

Abone ol

Ankara'da işler karışıyor! Adalet Bakanı Sadullah Ergin, seçim çalışmalarını yürüttüğü Hatay'dan gelişmeler üzerine Ankara'ya döndü.

Türkiye olağanüstü günler yaşıyor! Bazı bakan çocuklarının da gözaltına alındığı rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla güne başlayan Türkiye, akşam saatlerinde başka bir iddiayla çalkalandı.

Hatay'daki seçim çalışmalarını yürüten Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in, operasyon sonrası Ankara'ya döndüğü ve HSYK'yı topladığı iddia edildi. Aynı iddialara göre Ergin, operasyonu yürüten savcılara gözdağı vermek için HSKY'ı topladı.

BAKAN AÇIKLADI

Bugün gazetesi yazası Gültekin Avcı, Bugün TV'de katıldığı Merkez Siyaset aldı programda, HSYK'nın toplanma durumunun operasyonu, yürüten savcılara gözdağı verilmeye çalışıldığı yorumlarına neden olacağını söyledi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise bu iddiaları yalanladı ve HSYK'nın toplanmadığını söyledi. Ankara'ya geldiğini doğrulayan ve HSYK'daki odasında bir süre çalıştığını ifade eden Ergin, savcıların değiştirilip değiştirilmeyeceği yönündeki iddialara ise cevap vermedi.