BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.468,13
HABER /  MAGAZİN

Sadettin Saranın yeni gözdesi

Sadettin Saran'ın şimdiki gözdesi Hülya Avşar'ı çok kızdıracak. Çünkü bü ünlü Hülya Avşar'ın kavgalı olduğu bir isim.

Abone ol

İşadamı Sadettin Saran, Hülya Avşar ile aşk yaşamaya başladıktan sonra dizi ve prodüksüyon işlerine el attı. Saran Grup içinde oluşturduğu prodüksüyon şirketiyle 'Yıldız Savaşları' isimli dizi çekmeye hazırlanan Sadettin Saran'ın, başrolü Hülya Avşar ile kavgalı olan oyuncu Berna Laçin'e vermesi dikkat çekti.

Yıllardır konuşmayan Berna Laçin ve Hülya Avşar'ın arası oyuncu' tartışması yüzünden açılmıştı. Laçin, Avşar'ın oyunculuğunu eleştirmiş, hatta ona ders alabileceği birkaç isim önermişti. Avşar bu sözlerin altında kalmayınca, ciddi polemikler yaşanmıştı. Avşar, Laçin'i kara listeye alarak sunduğu şov programlarına bile davet etmemişti.

Geçmişe sünger çeken Laçin, Sadettin Saran ile çalışmaktan büyük keyif alacağını söyledi. "Sadettin Bey çok tatlı bir insan ve bu projeyi severek kabul ettim. Kendisiyle çok ortak yönümüz var, mesela koyu Fenerbahçeli olması" diyen

Berna Laçin, Hülya Avşar ile sorunu olmadığını söyledi. Laçin, Avşar ile yıllar önce yaşadığı polemikle ilgili olarak ise " Zaten biz işle özel hayatı asla birbirine karıştırmayız. Sadettin Bey ile olan özel ilişkisi beni ilgilendirmez. Bugün karşıma çıksa yine hatırını sorarım"